В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ Посланикът на добрата воля, денацификацията и освобождението

...
В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ Посланикът на добрата воля, денацификацията и освобождението
Коментари Харесай

Мутрофанова до Кремъл: Гешев не е расист, не стреляйте!

В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ
Посланикът на положителната воля, денацификацията и освобождението от фашистко иго Еленомома Мутрофанова предотврати страшна покруса. Точно в Деня на космонавтиката интернационалният палавец и покорител Распутин бил решил да извърши високоточков клинично-прецизен удар с косми и нафта по нашия Загладен прокурор. 
Бункерният отмъстител Распутин считал да порази Прокурора на народа, тъй като видял плакатите от 2019 година - ГЕШЕВ Е РАСИСТ. 
Космическите ракетни установки към този момент вили заредени с коктейл косми-нафта във Владивосток - Распутин желал да уцели законната цел от далечния изток, с цел да покаже на света поразителната трансконтинентална акуратност на новите си далекобойни оръжия. Распутин към този момент бил поставил пръст на алената точка и за всеки случай се обадил на Мутрофанова да се дръпне, в случай че е някъде наоколо. 
Мутрофанова таман рецитирала за Деня на космонавтиката - " Юрий Гагарин, по какъв начин ты летал / на этих крыльях в дивная даль... "  
Като чула какво се готви, косите ѝ настръхнали, очилата ѝ се напукали.
" Ой да нет, Владим Владимич! - възпряла го Мутрофанова, като схванала какви ги е намислил Распищолников. - Гешев не е расист, Гешев е РАДОСТ! Този въпрос от дълго време е изчистен. Той от време на време се е изказвал с отрицателни стеротипи за ромите, само че то беше от дълго време и не от расова завист, ами от ревнивост към реда и законите в страната. Гешев не е расист, дори при избрани условия може да стане русист, въпреки че е правил акции против наши 
Мутрофанова уверила Распутин, че Гешев освен не е расист и нацист, само че даже е деен антифашист, тъй като към този момент е завладял една мандра и няколко мантри срещу престъпността.
Като схванал от какво се е отървал, Гешев набримчил мултикукъра и мултиохладителя, гръмнал мултитап шампанско да почерпи сътрудници и другари, па запяли всички заедно " Одата на насладата ". 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР