В последните шест месеца, ByteDance, компанията майка на TikTok, тества

...
В последните шест месеца, ByteDance, компанията майка на TikTok, тества
Коментари Харесай

Компанията майка на TikTok тихо тества нова Spotify алтернатива

В последните шест месеца, ByteDance, компанията майка на TikTok, тества ново музикално приложение, предават от Bloomberg.

Името му е Resso и към този момент е налично в Индия и Индонезия. Индия е един от най-големите пазари на TikTok. Близо 31% от изтеглянията на приложението идват от там.

За разлика от известните приложения за слушане на музика, Resso демонстрира текстовете на песните в действително време. Потребителите могат да оставят мнения за обособените песни. Според Блумбърг, посредством софтуера е допустимо да се основават музикални GIF-ове и видеа, сходни на lip-sync видеата, които направиха TikTok толкоз известна платформа.
Говорител на компанията е приказвал пред медията и е обяснил, че приложението е във фаза на бета тест
„ Оптимисти сме за дълготрайните благоприятни условия, само че към момента сме в ранен стадий от създаването. Resso се открива на стеснен брой разрастващи се пазари “, споделя той.

TikTok, видео платформата за къси клипчета, стана огромна опасност за преобладаващите обществени мрежи. Сега, когато ByteDance, оценена на $75 милиарда предходната година, желае да се наложи и на музикалния пазар, услуги като Spotify и Apple Music има от какво да се тормозят.

Голяма част от терзанията за TikTok са подбудени от обстоятелството, че ByteDance е китайска компания. Конгресмени приканват за следствие на подозренията, че китайското държавно управление цензурира платформата. Говори се, че даже Армията на Съединени американски щати проверява по какъв начин TikTok борави с информацията на хората.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР