В последните седмици Вашингтон се зае да разследва подозренията, че

...
В последните седмици Вашингтон се зае да разследва подозренията, че
Коментари Харесай

Зукърбърг: Ще защитим потребителите си даже и това да ни струва скъпо

В последните седмици Вашингтон се зае да проверява съмненията, че Кремъл се е намесил в президентските избори на Съединени американски щати, манипулирайки мнението на американците чрез обществените мрежи и Интернет. Обвиненията са, че съветските служби са виновни за пазаруването на реклами и ръководството на подправени сметки, вмъквайки политически послания с тях. Така на Марк Зукърбърг и компания им се наложи да дават пояснения и да обещаят, че ще подхващат ограничения това да не се случи още веднъж.

Наскоро обществената мрежа изнесе отчет за финансовото си показване през миналото тримесечие, за който Фейсбук регистрира още веднъж положителни резултати – над $10 милиарда доходи и $4.7 милиарда облага. Но за 33-годишният Зукърбърг, има по-важни неща от облагата и това е сигурността на потребителите. Това разбираме от изказването му за пресата във връзка финансовия отчет и положението на компанията на фона на следствието за пазаруването на реклама от обвързвана с Кремъл „ тролска плантация “.

„ Нашата общественост продължава да пораства и бизнеса ни да се оправя добре. Но нищо от това няма да има значение, в случай че услугите ни биват употребявани по способи, които разделят хората. Ние сме съществено по отношение на злоупотребата с нашата платформа. Инвестираме толкоз доста в сигурността, че това ще заплаши облагата ни. Защитата на нашата общественост е по-важно от увеличение на приходите ни “, уверено декларира Зукърбърг.

Наскоро компанията разгласи, че ще наеме в допълнение 1000 индивида, които да преглеждат и утвърждават рекламата, която се появява на страниците на обществената мрежа. В края на септември стана ясно, че Фейсбук към този момент има повече от 23 000 служителя, нарастване с 47% спрямо предходната година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР