В последните няколко дни една мистерия започна да вълнува милиони

...
В последните няколко дни една мистерия започна да вълнува милиони
Коментари Харесай

Мистерията продължава: монолитите, които се появиха в САЩ и Румъния

В последните няколко дни една тайнственост стартира да вълнува милиони хора по света. Метални монолити започнаха да се появяват мистериозно по разнообразни места по света. За първи път странният паралелепипед беше видян в пустиня в щата Юта. Той беше видян в средата на ноември от локалните управляващи, които прелитали над пустинята с хеликоптер, пишат от.

Новината за особената находка бързо се популяризира в обществените мрежи, където консуматори откриха прилики с причудливите извънземни монолити във кино лентата " 2001: Космическа авантюра " на Стенли Кубрик.

Други обаче видяха аналогия с авангардните произведения на Джон Маккракън - американски ваятел, живял известно време в прилежащия щат Ню Мексико и умрял през 2011 година Неговият наследник Патрик Маккракън неотдавна показа пред в. " Таймс ", че татко му му е споделил през 2002 година, че " би желал да остави творбите си на изгубени места, с цел да бъдат открити по-късно ". По-рано през седмицата Дейвид Цвирнер, законният представител на Маккракън, съобщи, че смята за изцяло допустимо мистериозният монолит да е дело на авангардиста.

Виж още:

По-любопитните съумяха и да открият къде се намира мистериозното оборудване и да се снимат с него, макар, че управляващите отхвърлиха да разпространят координатите му.  Други потърсиха координатите му в Гугъл Maps и споделиха още по-любопитна информация. Всъщност оборудването е било там още през 2016 година. Те удостоверяват тезата си и с фрагменти от приложението.

Както мистериозно се появи монолитът, по този начин и мистериозно той изчезна от алената пустиня. Само дни по-късно мистерията се заплете. Румънски медии разпространиха информация, че сходен монолит се е появил на рид в Нямц. Потребители от северната ни съседка обаче дефинират експоната като имитация на американската тайнственост и  откровено се позабавляваха с „ находката ”. Също по този начин мистериозно изчезва обаче и румънският монолит.

В началото на декември консуматори в обществените мрежи споделиха фотоси на трети монолит. Този път оборудването е сложено на върха на планина в Калифорния, пишат още от NOVA.

Виж още:

Десетки локални поданици са се качили до мястото, където мистериозно се е появила металната статуя, с цел да се снимат с нея. Общото при трите монолита е, че са високи 4 метра, направени са от метал и в една и съща форма. Как и за какво се появяват тези структури, за света сега остава тайнственост. Потребители по целия свят са толкоз впечатлени от мистериозните случки и тяхното съвпадане, че към този момент заформят теории къде ще се появи идващото оборудване. Някой допускаха, че идващият монолит ще се появи в Гренландия, с цел да се образува триъгълник сред обособените фигури. Тази доктрина пропадна с появяването на монолит в Калифорния.

Източник фотоси & thumbnail: https://www.instagram.com/getrealutah/, Ruptly, https://www.instagram.com/3rdplan/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР