В последните години една съставка не спира да впечатлява козметичния

...
В последните години една съставка не спира да впечатлява козметичния
Коментари Харесай

Ретинолът - най-доброто оръжие в борбата със стареенето

В последните години една съставна част не стопира да впечатлява козметичния свят и това е ретинолът. Той е мощен метод за подкрепяне на постоянно срещани кожни недоволства като пигментни петна и бръчки, само че постоянно се използва неправилно. Ето по какъв начин да го употребявате по верния метод.

Но какво в действителност съставлява ретинолът?
 16 авг 2022 | " Демократична България " се записва независимо за изборите, макар упованията за коалиция с „ Продължаваме...
Ретинолът е високоефективна съставна част срещу стареене и бръчки и резултатите му са добре проучени. Това е дейната форма на витамин А, който подтиква производството на колаген в кожата, нежно ексфолира, контролира отделянето на себум и усъвършенства цикъла на клетъчно възобновяване. Ретинол е тип на ретиноид, който е получен от витамин А. Като съставна част за грижа за кожата, тя може да ускори производството на колаген.

Той работи като антиоксидант, с цел да защищити кожата ви от свободните радикали. Той също по този начин може да ускори производството на колаген в тялото ви, да контролира омазняването и да усили клетъчния оборот. Изсветлява кожата и свива външния тип на порите ви. Всичко това го прави първокласно лекуване за зряла кожа и акне.

Хората употребяват ретинол за лице - за понижаване на типичните признаци на стареене като фини линии и пигментни петна. Може също да помогне за лекуване на акне и да направи порите да наподобяват по-малки.

- Подмладява кожата. Проучванията демонстрират, че ретинолът може да ускори оборота на кожните кафези, да усили еластичността на кожата и да предотврати загубата на влага. Това може да придаде на кожата ви по-младежки, компактен искра.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР