В последните години често се наблюдава размяна на ролите в

...
В последните години често се наблюдава размяна на ролите в
Коментари Харесай

Не превръщай мъжа си в мухльо!

В последните години постоянно се следи замяна на функциите в фамилията - дамата не помни да бъде жена и притегля мъже, които трансформира в дами. Често във връзките тя е в ролята на мощния пол, на ловеца, който носи парите в къщи, а мъжът се въплъщава в нейната роля – гледа къщата и сменя памперси. Ето какво сподели по тематиката сексологът и фамилен терапевт Наталия Кобилкина:

Според Наталия казусът е, че дамите стават доста постоянно мъже. Те намират единствено по-слаби сътрудници, които не могат да се грижат за тях. В доста страни към този момент няма единствено майчинство, само че и бащинство. Ролите се разменят, само че това не води до нищо хубаво, тъй като дамата се усеща изморена и неудовлетворена, а мъжът е подтиснат, губи самочувствието си, жена му към този момент не го притегля. След което се появяват проблемите сред тях.

 двойка обич Thinkstock

„ Ние, дамите, сами си го вършим “, счита Наталия. За да може един мъж да успее, дамата е тази, която би трябвало да му дава сила, тя би трябвало да има вяра в него, да го поддържа, да го обича, само че и да бъде обичана. Също по този начин е доста значимо една жена да е вярна на себе си и на женската си сила.

Мъжете би трябвало да се грижат за финансите, а дамите да бъдат красиви, любящи, нежни и да поддържат своя сътрудник.

“Трябва да зареждаме мъжа с религия и топлота, да носим наслада у дома, да се грижим се за дома, за децата. Когато полезностите се връщат на мястото си – всичко се подрежда”. споделя Наталия.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР