В последните дни в мрежата ври и кипи от размисли

...
В последните дни в мрежата ври и кипи от размисли
Коментари Харесай

Денят на истината дойде: Дъщерята на Ванко 1 разкри чувствата си към Джизъса

В последните дни в мрежата ври и кипи от размишления и пристрастености към любовните излияния на Благой Георгиев към щерката на Ванко 1.

Да напомним, че преди броени дни някогашният футболист призна пред цяла България в ефир, че обича дъщерята на приятеля си Ванко 1. Тогава той посочи, че даже не бил влюбен в нея, а напряко я обичал.
                             

В предаването " На кафе " той показа пред Гала, че още не е изцяло благополучен, защото Ивана Главчева още не била дала отговор на възприятията му.

Ето че денят на истината най-сетне настъпи и тя отговори. Наследничката на Ванко 1, която прочее припомня на някогашната брачна половинка на Георгиев - Полина Спасова, сподели, че не има намерение по никакъв метод да откликва в този момент или когато и да било на възприятията на Джизъса.
                             

По информация на близки до рапъра източници Ивана персонално помолила Благой повече да не намесва името ѝ и да не го слага до своето, изключително пред медиите, означават от Kliuki.bg. 

" Ивана е гневна. Бясна е, че всички я приказват и разискват като следващата тъпачка, която Джизъса ще чукне и зареже, а тя даже няма мераци към него. Ако другите му дами са били долу-горе наивни или златотърсачки, то тя си е с парите и опциите на тате, тъй че не ѝ е необходим Блажко за прехрана. А и познава много мъже от неговия типаж, с цел да ѝ е явен през цялото време ", разясняват източниците.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР