В последните дни на 2022-ра мачове се играят в някои

...
В последните дни на 2022-ра мачове се играят в някои
Коментари Харесай

Проследете с efbet последните мачове за 2022 година

В последните дни на 2022-ра мачове се играят в някои от най-големите шампионати, като тези на Англия, Испания, Франция и Португалия. Но по какъв начин ще изпратят остарялата и посрещнат новата година някои от грандовете? Коефициенти за клубните конфликти може да откриете на сайта  .

Този петък „ Ливърпул “ приема „ Лестър “ в обичаен английски двубой. Очаквано отборът на мениджъра Юрген Клоп е апетитен за огромния любимец в дуела с коефициент за победа 1.31*. Коравите „ лисици “ обаче надали ще се предадат толкоз елементарно. Те започнаха прекомерно нерешително сезона, само че след мощна серия се измъкнаха от дъното и сега заемат 13-та позиция в таблицата. Равенството е оценено на 6.40*, а триумф за „ Лестър ” – на 9.80*. „ Мърсисайдци “ също направиха най-слабия си старт от години насам, само че последователно набират инерция и към този момент са единствено на 5 точки от топ 4. Очакванията за голов театър са подплатени с коефициент 1.47* за над 2.5 гола в мача и 2.15* за над 3.5 попадения.

„ Ливърпул “ към този момент направи прехвърлянето на месеца, като се укрепи с нидерландския национал Коди Гакпо, осъществил три попадения на Световното състезание в Катар. Звездата на ПСВ (Айндховен) ще се обвърже дълготрайно с „ мърсисайдци “ за 6 години, по сходство на Дарвин Нунес. Мениджърът Юрген Клоп е имал решаващо значение за прехвърлянето, защото е упорствал за ново крило поради травмите в отбора.

В последния ден от годината – 31 декември, също можем да се насладим на солидна доза британски футбол. Програмата в съботния ден започва още в 14:30 часа българско време с „ Улвърхямптън – Манчестър Юнайтед “.    предлага следните коефициенти за мача: 1 – 4.20*, Х – 3.70*, 2 – 1.95*. „ Червените дяволи “ влизат в положително въодушевление в дуела, откакто по-рано през седмицата удариха с 3:0 “Нотингам Форест “. „ Вълците “ обаче се борят със зъби и нокти за своето оцеляване във Висшата лига и сигурно ще желаят да създадат изненадата на кръга пред своите почитатели.

„ Казах на играчите в съблекалнята, че би трябвало да вкарваме повече голове. Създадохме толкоз доста благоприятни условия и все пак трябваше да чакаме до заключителните минути за третия гол. Има доста мачове до края – в случай че означаваме третия гол, това ще ни икономисва сила. Разполагаме с играчи, които могат да бележат – Марсиал и Рашфорд са голмайстори, Бруно Фернандеш може да вкарва “, разяснява мениджърът на „ алените дяволи “ – Ерик Тен Хаг. Ако считате, че „ Юнайтед “ още веднъж ще забие най-малко 3 гола в мача, то коефициентът за това е 4.20*.

Шампионът „ Манчестър Сити “ приема „ Евертън “ от 17:00 часа в съботния ден в видимо лека задача. „ Карамелите “ са едвам на 17-то място в подреждането и не наподобяват като тим с огромни съпротивителни сили, до момента в който „ жителите “ имат да стопяват преднината на водача „ Арсенал “. Букмейкърът   дава безапелационен превес на домакините със ставка 1.14* за техен триумф. Равенство на „ Итихад “ е оценено на 10.00*, а победа за „ Евертън “ е с внушителния коефициент 23.00*.

В късния мач от 19:30 часа краткотрайният лидер „ Арсенал “ гостува на „ Брайтън “. Пореден триумф за Микел Артета и компания се котира на 2.15*. Успех за „ чайките “ е 3.55*, а тъждество в срещата носи печалба 3.60* пъти повече от залога.

„ Показваме ужасно хладнокръвие и умения. Казвам на играчите да се концентрират върху себе си. Невъзможно е да направляваме дейностите на нашите съперници. Не знаем какъв брой положителни ще бъдат, какъв брой точки ще завоюват или изгубят “, метафизичен изяснява мениджърът на „ артилеристите “ – Микел Артета.

Испанската Ла Лига също се завръща стремително след края на Световното състезание по футбол в Катар. В петък от 22:30 часа шамипонът „ Реал “ (Мадрид) има нелеко посещение на „ Валядолид “. Победата за „ кралския “ клуб се котира със ставка 1.51*, а за домакините – 6.40*. Знак Х е оценен на 4.90*. „ Реал “ ще направи промени в тима, а старши треньорът Карло Анчелоти към този момент е съставил лист от играчи, които се чака да бъдат продадени. Това са Марко Асенсио, Алваро Одриосола, Мариано Диас и Дани Себаьос, оповестяват медиите в Испания. Италианецът не е удовлетворен от тези футболисти и възнамерява да се отърве от тях още през януари.

Ден по-късно и другият огромен кандидат за купата – „ Барселона “, се завръща на сцената. Временният водач в подреждането има градско дерби против „ Еспаньол “ и ще би трябвало да се оправя без санкции си голмайстор Роберт Левандовски. Въпреки това   фаворизира „ блаугранас “ с коефициент за победа 1.28*, равенството е 6.80*, а знак 2 – 11.00*.

Голямата вест на „ Камп Ноу “ е, че „ Барселона “ стартира атака по привличането на френската звезда Килиан Мбапе. През предишното лято голмайсторът от Мондиала подписа нов контракт за две години с ПСЖ, само че се счита, че нападателят не е изключително удовлетворен от обстановката си в клуба, заради което може да напусне. От „ Барса “ са подготвени да влагат доста сериозна сума, с цел да се подсилят с 24-годишния нападател, от който в „ Реал “ (М) наподобява към този момент са се отказали. Мбапе си е обезпечил уговорка в новия контракт с ПСЖ, съгласно която може да напусне по-рано, в случай че има „ безапелационни аргументи “. Такава може да бъде идното възобновяване на договора на Меси на „ Парк де Пренс “.

*Коефициентите подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди залог на платформата .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР