В поредното издание на седмичния обзор на световния клубен футбол

...
В поредното издание на седмичния обзор на световния клубен футбол
Коментари Харесай

Разгроми, впечатляващи голове и една фамозна серия от 14 поредни победи

В следващото издание на седмичния преглед на международния клубен футбол на Sportal.bg още веднъж ще ви срещнем с всичко най-любопитно след миналия уикенд. Ще обърнем внимание на рецесията в Борусия (Дортмунд)и откъсването на Байерн (Мюнхен) на върха в Бундеслигата. Барселона също набра сериозен задатък пред огромните си противници в Примера дивисион, само че Валенсия остава по петите на каталунците след 8 следващи победи.

Ако считате тази серия за впечатляваща, то в предаването ще разберете кой европейски отбор изумява още повече, печелейки първите си 14 мача за сезона! В Холандия Аякс разпердушини НАК Бреда с 8:0, а Зенит към този момент стартира да излиза от сложен интервал и се завърна на победния път в съветския шампионат също с безапелационен триумф. Битката за първото място в гръцката Суперлига става все по-жестока, а в далечна Япония е време да разберем дали първенецът от предходната година ще победи още веднъж.

В края на нашия преглед ще може да разберете и кой отбор е в по-добра позиция след първия от двата финални мача в Шампионската лига на Азия, както и да видите едно фамозно осъществяване на легендата Шави, който продължава да впечатлява даже и на 37 години.

Седнете комфортно и се концентрирайте, тъй като в идващите минути ще ви се завие свят от 62 гола и куп любопитни моменти по футболните терени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР