В пореден скандал се забърка отборът на Левски. Часове, след

...
В пореден скандал се забърка отборът на Левски. Часове, след
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Контроли на Левски остават на тъмно, надушват черно тото!

В следващ скандал се забърка тимът на Левски. Часове, откакто маркетинговият шеф Пламен Петров напусна клуба, а изпълнителният началник Иво Ивков съобщи, че лицензът на сините виси, стана ясно, че някои от контролите на отбора от " Герена " няма да се предават по малкия екран. От няколко години насам другарските срещи на българските тимове се предаваха директно в родния ефир, само че този път нещата са разнообразни.

Контролите на Левски с съветските тимове по време на лагера на 26-кратните първенци в Дубай няма да се предават по малкия екран, макар че се предвиждаше се тези дуели да залегнат в ефира. Последното решение на уредниците е въпросните срещи да останат " на мрачно ", като оправданието е поради зародилото напрежение по отношение на провеждането на каквито и да е мачове с отбори от Русия въобще и войната с Украйна. Също по този начин, в допълнение напрежение сътвори и желанието на сините да играят против съветските тимове с цветовете на някогашната руска република.

Оказа се, че това е единствено част от оправданието, само че огромната спънка е опцията за черно тото, като това е постоянно срещано събитие в подобен жанр срещи, изключително когато са забъркани наши тимове. Проверка на Lupa.bg откри, че в разнообразни уеб сайтове за залози и разбори на разнообразни букмейкъри се предизвестява за спогодба сред сините и съветските тимове, а това е още една причина да не бъдат излъчени директно дуелите на Левски.



Пред сините, които са финансово затруднени, това е още една добра опция да припечелят някой лев, с цел да закърпят ситуацията и да върнат част от дължимото на Национална агенция за приходите, което не е по никакъв начин малко. И преди сме ставали очевидци на странни резултати по време на разнообразни подготвителни лагери или контроли на родните тимове, като даже националният отбор беше заплетен в интернационален скандал, станал обект на следствие от страна на ФИФА и УЕФА преди време.

На 9 февруари 2011 година България изигра другарска среща с Естония, приключила скандално 2:2 след четири дузпи, отсъдени от основния рефер Крисчан Шелмеджи. По-късно цялата унгарска съдийска бригада беше осъдена с отнемане до живот от права.

Любопитното е, че в този дуел, игран в турския курорт Анталия, участваха редица футболисти, свързани с Левски - Николай Михайлов на вратата, сменен по-късно от юношата на сините Боян Пейков, Станислав Ангелов, Веселин Минев, Благой Георгиев, Николай Димитров, Димитър Макриев, Цветан Генков и Ивелин Попов, който тогава осъществя два пъти от бялата точка, само че пък изпорти дузпата против Малта през 2014 година по време на квалификационен мач за Евро 2016. Според мнозина това е било съзнателно и за да се разклати стола на селекционера Любослав Пенев.



Фаталното осъществяване на Ивелин Попов против Малта

Днес Левски излиза за първа контрола в Дубай против локалния Ал-Насър, който също няма да бъде наличен телевизионно, само че съгласно уредниците това няма нищо общо с съветския проблем, а е по експлицитното гледище на клуба хазаин. Двубоят е от от 16:30 часа българско време и ще се играе на стадион " Ал Мактум "

Приятелските срещи на сините с съветски тимове са против Краснодар, Спартак Москва и Урал Екатеринбург.
ТЕМА преди 15 часа 2100 преди 19 часа 772 преди 1 ден 665

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР