В пореден драматичен мзач на Мондиала тимът на Гана спечели

...
В пореден драматичен мзач на Мондиала тимът на Гана спечели
Коментари Харесай

Поредно шоу! Гана удари Корея в луд мач

В следващ трагичен мзач на Мондиала отборът на Гана завоюва против Република Корея с 3:2. 

Ганайците поведихо с гол на Салису в 23-та минута, като имаше и обзор от ВАР.
-->
Кудус напправи 2:0 в 33-та минута!  Мин Джае Ким изпусна зад тила си Мохамед Кудус, който напълно леко отклони топката с глава, с цел да се окаже тя в мрежата на азиатците за повторно.

ГИ СУНГ ЧО! Напълно справедливо, с оглед показваното след паузата, Южна Корея се върна в мача с попадение за 1:2. Това стана в 57-та минута.

Но Ги Сунг Чо занапред започваше! Нападателят се нуждаеше единствено от още 180 секунди, с цел да сътвори и частичния поврат в Ал Раян.

2:3! КУДУС! Нямаха край обратите в този дуел и малко след корейската наслада, последва такава и за ексцентричните ганайци. Подаване от крилото имаше за заключителен получател Иняки Уилямс.

Баскът обаче се размина малко комично с топката, което пък се оказа добре пристигнало за дебнещия Мохамед Кудус. Звездата на Аякс отигра топката без подготовка и с компактен изстрел по земя хвана в крачка Ким за 2:3!

Селекцията на Пауло Бенто реагира като ужилена след получения гол за 2:3. В рамките на секунди азиатците можеха още веднъж да стигнат до равенството, само че сътвориха три пропуща.

В последна сметка ганайците оцеляха и в 10-минутното продължение, с цел да завоюват трагичния триумф.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР