В понеделник на среща между вътрешния министър Калин Стоянов, ресторантьори

...
В понеделник на среща между вътрешния министър Калин Стоянов, ресторантьори
Коментари Харесай

Контрера: Темата с мигрантите е хроничен проблем от 2013-а

В понеделник на среща сред вътрешния министър Калин Стоянов, ресторантьори и кмета на София Васил Терзиев беше взето решение да бъде засилен контролът по столичните улици.

„ Има разнообразни проблеми със сигурността на София, без значение каква е обстановката ”, уточни зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и общински консултант в Столичния общински съвет Карлос Контрера в предаването „ Пресечна точка ”. По думите му е обикновено да има сесии на СОС по тематиката за сигурността.

„ Проблемът в столицата с незаконните мигранти е хронифициран. Това е тематика, която е на дневен ред от 2013 година, когато се откриха първите лагери, по времето на кабинета „ Орешарски ”. Тогава това се случи съвсем на пожар ”, разяснява Контрера.

Общинският консултант акцентира, че чака с интерес оценката на премиера в оставка Николай Денков и вицепремиера в оставка Мария Габриел за представянето на министрите и по-специално на структурите, отговарящи за сигурността.

„ От към две-три години сме в изискванията на една настояща безредица. Това се вижда от войната по пътищата и престъпността. Граждани на непознати страни, употребявайки услугите на така наречен каналджии, влизат в България и не е ясно какви са ”, съобщи Контрера.

Предложенията му и тези на Вътрешна македонска революционна организация са центровете на Държавната организация за бежанците да бъдат преместени отвън обитаемоте места, по южната граница с Турция. Също по този начин да бъдат от закрит вид с защита.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР