В понеделник изтича срокът, в който ГЕРБ може да състави

...
В понеделник изтича срокът, в който ГЕРБ може да състави
Коментари Харесай

Обявиха фаталния ден за кабинет Габровски! Кога е

В понеделник изтича срокът, в който ГЕРБ може да сформира постоянно държавно управление. С това се поставя завършек на диалозите за постоянен кабинет с мандата на ГЕРБ-СДС. Професор Николай Габровски се срещна с четири от шестте партии, а останалите му дадоха отговор документално.  ПП, Българска социалистическа партия, „ Възраждане ” и Демократична България споделиха, че няма да поддържат първия мандат. Движение за права и свободи и „ Български напредък ”  са подготвени разговорът да продължи, с цел да се откри формула и метод за сформиране на постоянно държавно управление в границите на този парламент.

На  финалната права претендентът за министър-председател на ГЕРБ Съюз на демократичните сили се срещна с Движение за права и свободи,а равносметката - споделят общи цели като присъединението към Шенген и Еврозоната, съобщи Нова тв.
-->
Трябва да търсим и формулата. За нас значим детайл е и програмата ”, уточни Мустафа Карадайъ, Движение за права и свободи.

„ Желанието ми е, в случай че успеем да изберем екип от експерти, те да преведат България през тези тежки месеци ”, съобщи професор Габровски.

Движението видяха риск за страната по Плана за възобновяване, а Габровски ги успокои.

„ 60 милиарда седят на трупчета в Брюксел. Те са за България. Не се знае дали ще ги вземем, тъй като не сме си написали домашното.  За да има 3-ка от ТОТО-то, би трябвало да си пуснем фиша. Не сме си пуснали фиша ”, безапелационен е Карадайъ.

„ Фишът, за който говорите, минава през постоянно държавно управление ”, акцентира Габровски.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР