В понеделник генералният секретар на ООН Антониу Гутериш поздрави Джо

...
В понеделник генералният секретар на ООН Антониу Гутериш поздрави Джо
Коментари Харесай

Гутериш поздрави Байдън с два дни закъснение

В понеделник генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш поздрави Джо Байдън за спечелването на американското президентство - и американския народ за " пламенно практикуване на демокрацията ".
Американските медии оповестиха прогнозите си за успеха на Байдън в ожесточената конкуренция на изборите от 3 ноември в събота, макар че президентът Доналд Тръмп към момента не е признал проваляне.
 Организация на обединените нации с проектобюджет от 3 милиарда $ за 2021 Организация на обединените нации с проектобюджет от 3 милиарда $ за 2021
Проектобюджет на Организация на обединените нации за 2021 година в размер на към 3 милиарда $ беше показан от генералния секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш пред...
" Генералният секретар поздравява американския народ за енергичното практикуване на демокрацията на изборите в тяхната страна предходната седмица, " сподели представител Стефан Дюжарич пред кореспонденти. " Той поздравява избраниге за президент и вицепрезидент и удостоверява, че партньорството сред Съединени американски щати и Организация на обединените нации е значителен дирек на интернационалното съдействие, належащо за справяне с трагичните провокации, пред които е изправен днешният свят. "
Дюжарич не изясни, с цел да поздрави Байдън и №2 в американската политика Камала Харис.
От събота десетки международни водачи и ръководители на интернационалните организации насочиха своите положителни пожелания към дуото на Демократическата партия. Дипломати, които разговаряха с Франс прес при изискване на анонимност, обявиха, че Гутериш, чийто мандат завършва в края на 2021 година, не възнамерява да изиска втори мандат, в случай че Тръмп бъде избран отново.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР