В понеделник безпрецедентен екшън изправи косите на цяла България. Мъж

...
В понеделник безпрецедентен екшън изправи косите на цяла България. Мъж
Коментари Харесай

Панделиева срина майка от Дупница: Глупава и безотговорна! Колко милиграма акъл са нужни?!

В понеделник невиждан екшън изправи косите на цяла България. Мъж открадна кола от Дупница, само че фрапиращото в тази ситуация е, че в автомобила е имало две деца.
Майка им оставила транспортното средство отключено и слязла, с цел да купи медикаменти от близката аптека. Веднага откакто видяла, че колата и децата липсват подала сигнал до полицията, а причинителят бе стремително задържан.
Случката потресе всички, само че журналистката Лияна Панделиева излезе с много изострен коментар по адрес на… майката на децата.
„ Глупава и безотговорна майка в Дупница оставя в колата си две мънички дечица с ключове на таблото и работещ мотор, само че всички приказват за това, че психологично болен човек е откраднал колата “, написа Панделиева в персоналния си фейсбук профил и продължи:
„ Голямата тематика за медиите обаче е по какъв начин се е държал задържаният при самия арест. Оказва се, че крадецът е бил изцяло с акъла си, откакто деликатно е оставил децата отвън колата и е траял да бяга.
Странното е, че никой не пита майката какъв брой мг ум са нужни, че да не остави колата работеща на място, откъдето всеки може да потегли с нея.
Ами в случай че колата беше открадната от умел апаш, по какъв начин това щеше да е друго?
Забранено е оставянето на автомобила работещ и без лидер, само че никой не пита дамата каква е нейната отговорност и какъв брой тъпа е в действителност.
И въпреки никой да не загатна за детски столчета, нека най-малко те са били инсталирани в колата “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР