В политиката математиката е важно нещо, но по-важни са други

...
В политиката математиката е важно нещо, но по-важни са други
Коментари Харесай

Нинова посочи кой да си ходи при ротация: Този човек се опитва да ни вкара във война, бил е на служба в Украйна

В политиката математиката е значимо нещо, само че по-важни са други неща. Нека хората да знаят гласа на опозицията, да имат друга позиция. Лошото е, че доста се изкривяват нещата в България. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в ефира на Българска национална телевизия.
„ Опозицията за пръв път бе лишена от всякакво председателство в комисиите и освен ние. Всички опозиционни партии. Регулаторите се канят да ги разпределят в три квоти от партиите в сглобката “, уточни Нинова и добави, че даже да получат предложение за присъединяване, на политически пазарлък няма да се отзоват.
„ Ще все пак ще предложим хора, специалисти “, посочи тя.
Нинова даде още един образец, който съгласно нея е сладкодумен – преодоляването на сдружението на общините.
По думите ѝ на самото заседание е имало предложение за кмет от Българска социалистическа партия, само че „ идва човек на ГЕРБ, стартира да постанова напън, издигат човек на ГЕРБ и си го избират. Така ГЕРБ има две места, опозицията – 0.Газят всичко – закони, правила. Това е пагубно за България “.
Тя разяснява и конституционните промени. „ Друг стадий на развиване на паралелната страна. Квотата на прокурорите е тяхна. Това е разрушително за всичко, което се опитваме да създадем “, уточни тя. На въпрос за какво не са се включили към жалбата на „ Възраждане “ и Има Такъв Народ, тя посочи, че не са били потърсени.
„ Заявихме, че сме подготвени, не бяхме потърсени. Нямаше даже едно позвъняване, както различен път сме правили с „ Възраждане “ и Има Такъв Народ. Нямаме визия какво са написали.
Допускам, че са го създали преднамерено, с цел да удрят по Българска социалистическа партия и да споделят, че сме част от ръководството. Тези, които са подвластни на ГЕРБ, имам поради „ Възраждане “, да ни кажат на нас, които 10 година се борим с модела ГЕРБ, да ни обвинят в това “, съобщи Нинова.
Тя разяснява и новото ляво обединяване. „ На последната ни среща пристигнаха 2 нови обединения, считаме да го разтеглим и с Неправителствени организации. Пред нас процесът е доста добър и доста либерален. Дълга, само че обективна и демократична процедура “, сподели още тя, като посочи, че задачата са европейските избори.
„ Много са значими европейските избори. В множеството случаи те се подценяват, само че решенията, които засягат всеки един от нас, се взимат точно там. Трябва да отидат хора, които да пазят националния интерес “, съобщи водачът на Българска социалистическа партия.
Тя призна, че е чувала клюки, че ще е част от листата на партията за европейския избор, само че изрично отхвърли това да е по този начин.
„ Чувам понякога и това. Няма да повеждам листата на Българска социалистическа партия. Аз не съм Сергей Станишев “, разяснява тя. По думите ѝ е ранно да се редят листите, по този начин
Що се отнася до Шенген и настояванията за бежанците от Австрия, Нинова разяснява:
„ Няма изгоди, Думите на Денков са празнодумство. По въздух и вода ние реализираме 3% от стокообмена си, като множеството е импорт. Самият министър го дефинира като загуба сред 3 и 4 милиарда. При състояние, че всички признават, че сме изпълнили всички критерии и нашите да клекнат, е национално изменничество.
Да се усмирят малко, тъй като това не е триумф, това е неуспех. Просто ни унижиха, съгласиха се на трохи и то на прага на европейските избори “, съобщи Нинова.
Лидерът на Българска социалистическа партия проучва и дейностите на министъра на защитата – Тодор Тагарев.
„ Един от най-вредните хора сега за политиката на България е Тагарев. Той е нездравословен през цялото време. Оставам на страна, че е бил на военна работа в Украйна.
Да напомня, че Кирил Петков се опита да го пробута още когато Стефан Янев напусна в служения кабинет, партията, която спря това предопределение тогава, бе Българска социалистическа партия.
Тагарев се пробва да вкара България във война. Първо с Украйна, след това с хутите, в този момент ще вкарва други войски. Ако има ротация, първият човек, който би трябвало да бъде заменен е той “, отсече Нинова.
Според нея президентът Радев прави следващата партия с обединяването за 3 март.
„ Тези хора са се подписали за референдум, а не за партия. Използва се патриотичното възприятие на хората. Това демонстрира желанието на президента Радев за повече власт. Онзи ден се шокирах от Денков. Казвам, по време на парламентарен надзор, че 7 хиляди души са уволнени по време на служебния кабинет, той споделя, не, грешите, 14 000 са. Как може да уволниш 14 000 души?
По претекстовете може да прецениш задачите и желанията на индивида. Направи ми усещане, че президентът Радев нападна текстове, които засягат него и президентската институция. Той не нападна правосъдната система, двойното поданство “, сподели още тя.
По думите на Нинова „ сглобката “ няма да оцелее 4 години.
„ Ежедневно виждам какво вършат по сред си. Взаимен рекет, всеки ден се рекетират – ти на мен това, аз на теб – това. Ще се избият за регулаторите и за министри.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР