В политически протест и близост с президента Румен Радев и

...
В политически протест и близост с президента Румен Радев и
Коментари Харесай

Депутат на Киро взриви ефира: Протестира човекът, построил пилона в Рожен с държавни пари

В политически митинг и непосредственост с президента Румен Радев и служебното държавно управление на Гълъб Донев упрекна зърнопроизводителите депутатът от ПП-ДБ и зам.-шеф на земеделската комисия на Народното събрание Росен Костурков.
„ Подкрепям правото на всеки да стачкува и в това не виждам нищо неприятно. Но и хората към този момент знаят, че тези митинги са инспирирани с политически претекстове. Видях там Симеон Караколев, който е непосредствен до служебното държавно управление, с тях направиха пилона в Рожен с държавни пари “, сподели Костурков пред Нова телевизия.
Тези хора, които провеждат митинга, помогнаха земеделието ни да е в това състояние, добави депутатът от ПП-ДБ.
„ България създава два пъти по-малко слънчоглед в сравнение с преработвателите имат потребност, а преработката е с добавена стойност. И вносът на слънчоглед от Украйна ще поевтини олиото “, сподели Костурков. Ние постоянно сме внасяли слънчоглед от Украйна, напомни депутатът.
„ България е експортьор на зърно и то се продава на международните тържища, за нашите производители няма никаква заплаха от импорт от Украйна “, сподели Костурков по тематиката дали вносът на пшеница може да удари българските зърнопроизводители.
„ Този митинг има мощна политическа багра, вместо да е стопански “, безапелационен бе депутатът от ПП-ДБ. Той напомни, че българските зърнопроизводители отхвърлят да продават на българските преработватели.
Ако в действителност складовете са цялостни със зърно, то просто няма по какъв начин да влезе такова от Украйна, разяснява още Костурков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР