В по-трудно ще намерите от онези класически плажове със ситен

...
В по-трудно ще намерите от онези класически плажове със ситен
Коментари Харесай

6 от най-красивите плажове в Турция

В по-трудно ще намерите от тези типичен плажове със дребен пясък и въпреки всичко ги има. По-каменисто е крайбрежието на южната ни съседка, само че това напълно не значи, че няма задоволително красиви и приказни места, на които да избягаме за ваканцията си. Да, по-далечна дестинация ни е по отношение на българското и Гърция, само че пък си заслужава пътуването. Особено в случай че не сте били на някое от местата, които ви представяме през днешния ден.

Ölüdeniz
 Сгромолясването на Ар Кели 30 юни 2022 | Повече от две десетилетия името на Ар Кели е на върха на музикалните чартове, само че и в заглавията на престъпната...
Разположен в град Фетие, който се намира сред Мармарис и Анталия, плажът Ölüdeniz е едно от обичаните места на туристите. Известен още като турската Синя лагуна, той е може би най-известният плаж в Турция. Този необятен залив се намира тъкмо там, където се срещат Егейско и Средиземно море, а на назад във времето са стръмните скатове на планината Бабадаг. Точно поради тях мястото е известно с парапланеризма, тъй че до момента в който се излежавате на, можете да се наслаждавате на десетките цветни парапланери, които се носят из небето. Името Ölüdeniz значи „ мъртво море “, тъй като едната част от залива е отделена поради спокойните си води, напомнящи на безшумно езеро. През 80-те години регионът не е бил доста прочут и било публикувано дивото къмпингуване. Сега обаче има страхотни комплекси, разположение в планината, от които се откриват спиращи дъха гледки.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР