В по-голямата част от страната и днес започва с ниска

...
В по-голямата част от страната и днес започва с ниска
Коментари Харесай

Времето: Слънцето се показва след дни на мрак

В по-голямата част от страната и през днешния ден стартира с ниска облачност и мъгли, тук-там с ръмежи. Минималните температури са сред 2° и 9°. Подобрение на видимостта и по-съществени понижения на облачността ще има над югозападните региони, а след обяд - и на доста места в западната половина на страната. Максималните температури ще бъдат сред 9° и 15°.

По Черноморието през целия ден ще бъде облачно и мъгливо. Ще има и слаби превалявания от дъжд Ще духа слаб, в Източна България - сдържан североизточен вятър.

В планините ще бъде най-вече облачно, в обособени региони ще роси. Повече слънце ще има по най-високите елементи и след обяд над масивите в югозападната половина на страната. Вятърът ще е слаб до сдържан, от запад. Максимална температура на 1200 м ще бъде към 9°, на 2000 м - към 4°.

В петък и събота ще доминира облачно време, само че единствено на обособени места ще има превалявания от дъжд, най-вече слаби. В неделя и понеделник вероятността за превалявания е дребна. Сутрин ще има забележителна облачност и понижена видимост, само че денем облачността в доста региони ще се раздира и ще понижава. Температурите ще останат съвсем без смяна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР