В Пловдив реално няма градски транспорт. Това прозвуча от трибуната

...
В Пловдив реално няма градски транспорт. Това прозвуча от трибуната
Коментари Харесай

Съветници: Градски транспорт в Пловдив няма. Кметът: Притискаме превозвачите

В Пловдив действително няма градски превоз. Това прозвуча от трибуната на локалния парламент в декларациите на ПП–ДБ и на Българска социалистическа партия. „ Засипани сме със сигнали от жители за нередовни линии “, съобщи социалистът Калин Милчев. И насочи куп въпроси към кмета Костадин Димитров включително какви ограничения взема.
Николай Гюров от ПП–ДБ също подлага на критика превоза, а сътрудника му Владимир Славенски насочи публично запитване по кое време ще бъдат пуснати още веднъж 228 рейса по всичките 29 линии. Той изиска формален доклад от кмета какъв брой автобуса се движат в делнични и в празнични дни. Попита в какъв период ще проработи новата електронна система, за която предходната власт организира социална поръчка това лято за 14 милиона лв..
„ Разговаряме с всеки един транспортьор. Някои извършват курсовете си, други не са изрядни. Поели са ангажимент да се подобрят. В противоположен случай ще ги притиснем с огромни наказания “, изясни по–късно кметът Костадин Димитров. По думите му транспортните компании се оправдавали с неналичието на водачи. Той е безапелационен, че след внедряване на електронното таксувани приходите ще бъдат по–ясни и оттова ще се усъвършенства услугата.
Димитров е уверен, че ще работи добре с общинските съветници в това число и с тези от опозицията. „ Надявам се да имаме доста пресечни точки с ПП–ДБ “, съобщи той. И даде образец, че имал добра връзка с двете районни кметици на „ Западен “ и „ Северен “, които са от ПП–ДБ.
Димитров увери, че няма да дели районните кметове и на всеки ще обезпечи средства, откакто показват своите стратегии.
Източник: 24 часа Пловдив
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР