В петото издание на конкурса за рисунки Великден през моите

...
В петото издание на конкурса за рисунки Великден през моите
Коментари Харесай

970 деца от Разград и Варна рисуваха Великден

В петото издание на състезанието за рисунки „ Великден през моите очи “, проведено под патронажа на регионалния шеф в Разград  тази година се включиха деца и възпитаници от 36 учебни заведения, 21 детски градини, 5 читалища и 4 центрове за поддръжка на личностното развиване.

Жури от художници селектира 252 работи на дребни създатели, с които подреди галерия във фоайето на регионалната администрация. Губернаторът на Разград Гюнай Хюсмен и заместникът му Евгени Драганов наградиха 28 отличени призьори в другите възрастови групи.

Най-малкият награден художник е 5-годишният Калоян Димитров от детска градина „ Дъга “ в  Разград, а най-големите са  единадесетокласниците Александрина Руменова от езиковата гимназия „ Екзарх Йосиф “ в Разград и Кенан Сали от професионалната гимназия по облекло в града.

Трима от участниците получиха специфични награди поради това, че са употребявали нетрадиционни форми за арт-работите си. Това са Борислав Минков от ОУ “Васил Левски “-Разград, Никола Атанасов от ПГ “Васил Левски “-Исперих и Тезджан Мустафа от ПГСС “Хан Аспарух “-Исперих.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР