В петък вечер от 20:00 ч. по bTV очаквайте един

...
В петък вечер от 20:00 ч. по bTV очаквайте един
Коментари Харесай

Сашо Кадиев избухна срещу майка си Катето Евро: Аз ви казах да не я взимате!

В петък вечер от 20:00 ч. по bTV очаквайте един от най-веселите епизоди на „ Аз обичам България “, с присъединяване на превъзходните Катето Евро и Chef Александър Таралежков от „ MasterChef “, които влизат в тим КАДИЕВ, и очарователните Марта Вачкова и Михаела Филева, които са в тима на КЕДЪРА. Много смешни и занимателни моменти ще се редуват с любопитни и забавни обстоятелства за родината, а играта „ Героите измежду нас “ ще накара всички в студиото и пред екраните да се гордеят, че са българи.
Наградата в епизода по традиция ще е типично родна – чудна сбирка вкусни български компоти, а кой тим ще се „ домогне със зъби и нокти “ до нея – ще стане ясно в петък вечер.
След като Сашо Кадиев не пропуща случай и съвсем във всеки епизод включва някоя история за майка си – актрисата Катерина Евро, не щеш ли най-сетне самата тя ще „ връхлети “ онлайн в епизода със страхотната си сила и възприятие за комизъм. А с цел да е цялостно щастието и да не е тя единственият „ първенец “ в играта „ Кутия на времето “, в противниковия тим ще блесне и комедийната фурия Мартина Вачкова, която в тази игра ще се окаже най-голямата й конкуренция. Обичаните актриси ще „ плуват в свои води “ в играта с кутиите и без никакви задръжки безусловно ще си „ задържат “ предметите, скрити в тях. Покрай всеки от „ трофеите “, всяка от тях ще показа и по някоя забавна история, обвързвана с предмета и с отминалите времена. В разгара на играта водещата Алекс Сърчаджиева ще предизвика всеки от играчите да показа на какво животно се оприличава, преди да ги „ хвърли “ в идващото съществено музикално предизвикателство с скотски детайл. А за какво Кадиев ще се обърне против майка си с репликата „ Аз ви споделих да не я взимате! “ – феновете ще схванат напълно скоро в ефира на bTV.
Освен гласовита и красива, Михаела Филева ще се окаже и изключително надарена художничка, само че дали шансът ще е на нейна страна в петък вечерта – ще си проличи в едно от завъртанията на „ Kолелото на ориста “, написа България Днес.
„ Колко са ни умни капитаните! “, ще възкликне Алекс Сърчаджиева след една от игрите, а Марта Вачкова ще „ похвали “ съотборничката си с думите: „ Толкова си хубава, че никак не би трябвало да не ти пука! “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР