В петъчния ден стана ясно, че хеликоптер се е разбил

...
В петъчния ден стана ясно, че хеликоптер се е разбил
Коментари Харесай

Първи подробности за разбилия се хеликоптер: Машината е на части в дере, а трупът на пилота…

В петъчния ден стана ясно, че хеликоптер се е разрушил край Гърмен. Редом с това се разбра, че водачът на летателната машина е умрял. Той е паднал в дере, а мястото е непроходимо. На борда на летателната машина е бил единствено водачът.
На място доктор установи гибелта на водача, а хеликоптерът е на части.
По-рано в петък вечер издирвателната акция бе удължена след открит сигнал от хеликоптера.
Селскостопанският хеликоптер изчезна рано сутринта край Гърмен. Той е трябвало да се прибере към базата в Пловдив. Маршрутът на изчезналия хеликоптер минавал диагонално на задачите Родопи. Територията е едва обитаема и огромна част от нея е с гъста гора.
Дронове, екипи на Министерство на вътрешните работи и доброволци обхождаха региона към селото. Хеликоптерът е паднал сред Лещен и Гърмен.
„ Открит е изчезналият селскостопански дребен летателен уред. Машината е паднала на 1-2 км от Гърмен – в труднодостъпна дере. Намерено е и безжизненото тяло на водача. Очаква се медицински екип “, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Цяла нощ се правеха опити да се извади тялото на умрелия водач, прецизира bTV. Вероятно това ще се случи през днешния ден, тъй като теренът е мъчно пристъпен.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР