В първата година от началото на войната в Украйна международната

...
В първата година от началото на войната в Украйна международната
Коментари Харесай

Една година война! Нов удар срещу Русия

В първата година от началото на войната в Украйна интернационалната общественост разгласи налагането на нови наказания против Русия и трети страни, подкрепящи дейностите на Москва на украинска територия.

Европейският съюз утвърди десети пакет ограничавания против Русия.
-->
" Заедно страните членки постановиха най-мощните и широкообхватни наказания, с цел да оказват помощ на Украйна да завоюва войната ", съобщи шведското председателство.

Лидерите на Г-7 насочиха предизвестие към всяка страна, подпомагаща войната на Русия в Украйна и разкриха набор от нови стопански наказания против Москва.

В съгласуваност с сътрудниците си Съединените щати оповестиха ограничавания против над 200 съветски лица и компании и нова военна помощ за Украйна.

Канада също заяви за наказания и даването на 4 танка " Леопард 2 " и муниции.

По мотив годишнината от нахлуването на Русия украинският президент Володимир Зеленски насочи нови апели към съдружниците на фона на продължаващите сражения в южните и източните региони.

" Ако сътрудниците си спазят обещанията и крайните периоди, успеха ни чака сигурно. Ако всички си напишем домашното, можем да победим. ", сподели Зеленски и съобщи, че възнамерява да се срещне с китайския водач Си Цзинпин, само че не посочи по кое време.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР