В откровено интервю неотдавна за списание Престиж“ 31-годишната актриса Мегън

...
В откровено интервю неотдавна за списание Престиж“ 31-годишната актриса Мегън
Коментари Харесай

Мегън Фокс: В Холивуд няма никаква нравственост, само алчност


В искрено изявление наскоро за списание „ Престиж “ 31-годишната актриса Мегън Фокс описа за неналичието на морал и почтеност в Холивуд.

„ Вътре в студиото няма добродетелност и полезности. Само лакомия. Ако имаше метод да се промени това, аз естествено бих желала. Заради това мнозина изживяват прочувствена контузия: на хората им е постанова да минават през тази гнилоч още веднъж и още веднъж. Вие сте единствено обект, средство за реализиране на задачата. Не може да си позволите прекъсване на фотосите на кино лентата, другояче ще загубите два милиона $. Ние работим макар контузиите. Всички е обикновено, до момента в който лицето ви наподобява чудесно, нали тогава ще може да се снимате “, споделя Мегън.

И още: „ Когато бюджетът на кино лентата е 100 милиона $, такава полезност като човешкият живот нищо не значат. Поставя се задачата филмът да бъде сниман в точния момент, с цел да си върне парите “.

Наскоро актрисата описа за скандалното овакантяване от "Трансформърите " (Transformers) и кавгата с Майкъл Бей. Тя призна за грешката си в този спор от 2009 година, когато назова Бей Хитлер и отхвърли да се извинява.

Сега звездата се снима в нов филм, чието заглавие към този момент се пази загадка. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР