В отговор на потребителските очаквания за дистанционно достъпни финансови услуги,

...
В отговор на потребителските очаквания за дистанционно достъпни финансови услуги,
Коментари Харесай

Инвестбанк АД предлага дигитализирани решения в полза на клиентите си

В отговор на потребителските упования за отдалечено налични финансови услуги, " Инвестбанк " АД трансформира и цифровизира бизнес интервенциите си. Банката разшири своето портфолио, като добави новаторски артикули, отговарящи на най-високи и съвременни стандарти и механизми за банкова отбрана и сигурност.

Мобилното приложение е най-новият цифров канал за комфортно и несъмнено обслужване на клиентите на банката, с което ръководят и наблюдават своите финанси когато и да е на денонощието. С Ibank Mobile потребителите могат както да наблюдават употребяваните от тях артикули на банката, придвижванията по сметки и картови транзакции, по този начин и да подреждат преводи в лв. и валута. За по-голямо улеснение е направена връзка с потребна информация от корпоративния уебсайт, като са добавени секции като АТМ локатор, информация за банкови такси, постоянно задавани въпроси и други Клиентите могат да се възползват от услугата валутен калкулатор, както и да вършат информации по отношение на валутните курсове. Единственото изискване е да имат интензивно интернет банкиране и по-късно елементарно могат да изтеглят и задействат приложението. То е с съвременен дизайн и комфортна навигация. Създадено е за смарт телефони с операционни системи Android и iOS и може да бъде изтеглено гратис от Гугъл Play, App store и AppGallery за Huawei.

" Ще продължим да работим в интерес на клиентите, предлагайки им самостоятелен метод, съвременни и спестяващи време пари и решения. Непрекъснато развиваме различните си канали за продажби и банкиране, посредством които можем да поддържаме връзка елементарно с тях. Предлагаме композиция сред най-хубавото от обичайното банкиране и навлизащите нови технологии ", показа Здравка Русева, Председател на УС и Изпълнителен шеф на " Инвестбанк " АД.
 Снимка 540460
По мотив старта на мобилното приложение, което получи и специфична премия в категория " Иновативен артикул " в годишните бизнес награди b2b Media Awards, банката провежда и игра за своите клиенти. Всички, които задействат Ibank Мobile до 31.07.2021 г, вземат участие в лотария като огромната премия е уикенд за двама в хотел " Феста Панорама " в Несебър, а спечелилите ще бъдат изтеглени на лотариен принцип на 02.08.2021 година в наличието на нотариус.

Като част от цифровите решения за все по-достъпно, по-бързо и по-удобно потребителско преживяване, " Инвестбанк " АД вкара нововъведения и в стратегиите си за кредитиране и ръководство на спестовни артикули. В момента банката предлага с промоционални условия до месец септември. Кандидатстването за него е с извънредно улеснена процедура като процеса по заявяване и асимилиране е напълно онлайн, 24 часа в денонощието. Бързината, с която се отпускат мечтаните средства го трансформира в прелъстителен артикул за интензивно работещото потомство.

С грижа за спестяванията на своите клиенти " Инвестбанк " АД предлага и откриването на, който дава независимост, еластичност и висока рентабилност при ръководство на средствата. Откриването на депозита се реализира през особено основан за задачата микросайт или през платформата за Интернет банкиране - без потребност от посещаване във финансов център. Срочността на депозита може да бъде 2, 4, 6, 8, 10, 12, 15 или 18 месеца. Клиентите имат опцията ежемесечно да довнасят средства по депозитната сметка, а лихвата се изплаща на падежа на депозита. Депозитният артикул е без такса за разкриване, зареждане и обслужване на сметката. Онлайн депозита е смесен артикул, защото разрешава предварително или на падеж да се трансферира по разплащателна сметка, с онлайн откриване още веднъж без посещаване в Банката.

" Инвестбанк " АД ще продължи да влага в развиване на цифрови услуги и електронни канали за дистрибуция, с цел да отговори на актуалните условия на клиентите, следвайки най-хубавите банкови практики в бранша.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР