В Office 2019 ще намерите нови инструменти за чертане, писане

...
В Office 2019 ще намерите нови инструменти за чертане, писане
Коментари Харесай

Вземете Office 2019 на цена $55,27: някои функции, които е добре да знаете

В Office 2019 ще намерите нови принадлежности за начертаване, писане и редактиране, за сформиране на графики и още доста нови особености.
1Вмъкване на иконки в Microsoft Office

Новият офис пакет предлага лесното проникване на иконки и векторни SVG изображения в документите, таблиците, имейлите и презентациите. След като са сложени, те могат да бъдат завъртани, оцветявани и мащабирани, без загуба на качеството.
2Превод на текста от един език в различен
Възможността за превеждане е вградена във Word, Excel, OneNote и PowerPoint. От Office Store може да се вземе добавка и за Outlook.
3Вижте файловете, които другите са споделили с вас

След като сте поканени за взаимна работа върху документ, той автоматизирано се демонстрира в листата „Споделен (Shared) или „Споделен с мен“ (Shared with Me) лист. Office демонстрира най-актуалните съответстващи споделени файлове в горната част на листата.
4Линейни уравнения с UnicodeMath и LaTeX формат във Word
За да вмъкнете уравнение посредством клавиатурата, просто натиснете ALT+ = и по-късно въведете самото уравнение.

Можете да вмъквате спомагателни знаци благодарение на Math AutoCorrect. Математически уравнения могат да се вкарват посредством клавиатурата и посредством композиция от основни думи. Нов миг е, че може да се употребява LaTeX синтаксиса.
5Рисуване и начертаване благодарение на сензорни екрани

Това е опция за устройства със сензорни екрани, позволяваща да се рисува и написа с пръст, стилус и мишка.
6Проблемите с достъпността се оправят единствено с един клик

Преди да изпратите имейл или решите да споделите документ или електронна таблица, кликнете върху иконката за инспекция на четимостта (Accessibility Checker). Тази функционалност дава опция за намиране и оправяне на проблемите с достъпността. По този метод може да се ревизира, дали наличието на документа е налично за четене и редактиране от всички.
Искате ли да вземете новия Office 2019 Professional Plus?
Office 2019 Professional Plus е в действителност най-хубавият офис пакет, само че лицензите с които се предлага са прекомерно скъпи. Но има редица по-евтини други възможности, предлагани в другите неофициални канали. Един от тях е интернет магазинът GoodOffer2.

GoodOffer24.com е напълно нов вид онлайн площадка, профилирана в продажбите на софтуерни лицензи при необикновено ниски цени и с рекордно бърза доставка. Освен разнородни игри, магазинът предлага и огромно многообразие от продуктови ключове за разнороден програмен продукт.



Магазинът предлага специфична оферта за читателите на Kaldata. Това е кодът Gokaka15off за 15% отстъпка, който важи за цялата категория софтуерни артикули:
Microsoft Office 2019 Professional Plus CD-KEY (1PC) за $55.27Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit) за $11.90Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-KEY (1 PC) за $26.94Windows 10 Pro + Office 2016 Pro –Bundle за $33.18Microsoft Office 2016 Home & Business CD-KEY (For Mac) за $23.13Как се пазари от GoodOffer24.com
Пазаруването от GoodOffer24 няма по какъв начин да бъде по-лесно и почтено казано, даже не са нужни спомагателни пояснения. Но в случай че имате подозрения, ето един къс образец за закупуването на Microsoft Office 2019 Professional Plus с потреблението на кода за отстъпка Gokaka15of.

Първо , кликнете върху бутона Add to Cart в страницата с определения артикул.



Второ , в страницата за извършване на покупки кликнете върху бутона Apply Discount Code и въведете кода за отстъпка kaka15off в полето. Потвърдете прелюдия код посредством Apply Discount бутона и отстъпката автоматизирано ще се приспадне от първичната цена на продукта:



Остава единствено да се кликне върху Proceed To Checkout . След като си изберете най-удобния метод за заплащане, би трябвало да въведете някои съществени атрибути на заплащането и да потвърдите поръчката. Поръчката ще бъде неотложно обработена и след приемането на заплащането ще получите имейл с продукта, който сте поръчали. Наистина бързо и елементарно.

А в този момент пробвайте сами и вижте какъв брой бързо става всичко в GoodOffer24! Не изпускайте тази опция. Кодът за отстъпка важи лимитирано време и е добре да го употребявате, с цел да икономисате малко пари.

Можете да изпращате своите имейли на адрес [email protected], където ще получите всевъзможен тип техническа помощ. Нашият екип от експерти незабавно ще ви помогне.
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР