В очакване на първо зрителите ще видят актьора Башар Рахал

...
В очакване на първо зрителите ще видят актьора Башар Рахал
Коментари Харесай

Башар Рахал чака първо внуче

В очакване на първо феновете ще видят артиста Башар Рахал след по-малко от месец, когато по екраните ще се завърти новият български филм " Завръщане 2 ". Задълженията си на дядо той ще дели с сътрудника си Александър Кадиев, който също отглежда младеж в поредицата, дело на режисьора Ники Илиев.

Бременността на дъщерята на Бранко, в чийто облик пред камера влиза действителната наследница на Рахал - Клои, ще е един от главните мотори на сюжета в " Завръщане 2 ".

Продължението на най-гледания български филм за 2019 година започва с ново предизвикателство за братовчедите Алекс (Илиев) и Бранко (Рахал). След изневярата, в живота им още веднъж се появява някогашната брачна половинка на по-големия от тях. В нейните токчета още веднъж се качва Йоанна Темелкова, като този път тя демонстрира вкус към плажа на досегашния си легален сътрудник. За да го спасят, Алекс и компания се втурват да продуцират филм, а приятелите на Бранко вършат и невъзможното, с цел да му спестят най-малко до края на снимачния развой шокиращата вест за внучето.
свързани новини15197на 28.07.2021
Героят на Рахал няма да е единственият, който ще усили фамилията си с още един член, като по всичко проличава, че до финалните надписи на " Завръщане 2 " до родилното ще се разходят и Алекс (Илиев) и Дара (Евелин Костова).

Премеждията на тайфата от Пловдив, в която влизат още Орлин Павлов, Бойко Кръстанов и Диляна Попова, ще се появят за първи път на огромен екран тъкмо в града под тепетата. Това ще се случи точно на Свети Валентин, а в идващите дни продуцентите му – Илиев и Рахал, ще го показват още във Варна, Бургас и София. Прожекции на " Завръщане 2 " ще има и в Англия, Австрия и Германия, написа " Монитор ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР