В Обединеното кралство започна дело за отвличането на 21-годишната британска

...
В Обединеното кралство започна дело за отвличането на 21-годишната британска
Коментари Харесай

Сексробинята Клои разтърси мрежата с разказа си СНИМКИ 18+

В Обединеното кралство стартира дело за отвличането на 21-годишната английска манекенка Клои Айлинг, която разгласи, че е била отвлечена и оповестена за продажба като полова робиня в интернет. В съда, когато заприказва за отвличането й през 2017 година, моделката се разплака. Според нея тя е била отвлечена през 2017 година от двама братя, членове на бандата " Черна гибел " за приемане на откуп. Твърди се, че момичето е привлечено на фотосесия в Милано, само че било отвлечено и взето с кола и й била забита инжекция със седатив. Моделката се събудила вързана, с лепенка на устата, белезници на ръцете и краката.

Похитителите я държали прикована към мебели във плантация в Италия. Членовете на бандата очаквали да завоюват откуп от 300 хиляди щатски $. Когато разбрали, че роднините на Клои няма да могат да платят такива пари, те й дали обещание да я продадат в полово иго в Близкия изток. Плашили я с обстоятелството, че богатите мъже, които купуват девойки, след това хранят тигрите си със половите си робини, откакто ги малтретирали.

Момичето прекарало към 6 дни в плен близо до Торино. Тя написала книга за прекарванията си в плен, предава The Sun. Адвокатите на похитителите настояват, че нейното похищение е било проведено като рекламен трик. Адвокатите изискват моделката да свидетелства персонално в съда на Милано, тъй като виждат в историята й доста несъответствия.

Похитителят показал интерес към моделката и в съкровен проект, питайки я може ли да я целуне и дали би се съгласила да имат връзка. " Разбрах, че това е моят късмет да избягам ", споделя момичето. " След като видях реакцията му, когато споделих, че нещата можеха да се случат в бъдеще - той се развълнува и в действителност се надяваше на нещо и постоянно говореше за такова бъдеще. Това ме накара да осъзная, че би трябвало да продължа да приказвам по този начин ", изяснява още Клои. Когато Херба осъзнава, че откупът няма да бъде заплатен, той я освобождава и я закарва до английското консулство в Милано.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР