В Ню Йорк започна делото срещу 59-годишната Гилейн Максуел, която

...
В Ню Йорк започна делото срещу 59-годишната Гилейн Максуел, която
Коментари Харесай

Гилейн Максуел - съучастничката на Джефри Епстийн, се изправя пред съда

В Ню Йорк стартира делото против 59-годишната Гилейн Максуел, която дава отговор за трафик на малолетни за полова екплоатация  за наказания педофил Джефри Епстийн. Той умря в пандиза през 2019 година

Британката Максуел има и американско, и френско поданство. Тя е в американски затвор след ареста й предходната година. Максуел пледира " почтена " по всички обвинявания, които носят до 80 години затвор, оповестява Българска национална телевизия.

Жените, жертви на половия тормоз от Епстийн и неговите бизнес сътрудници, упорстваха британката да бъде арестувана и привлечена като обвинена по главното дело. Много от дамите настояват, че точно Максуел ги е въвличала в схемата и е провела превоза им до празненствата на Епстийн. Гилейн е била в интимна връзка с милионера сред 1994 и 1997 година, като се счита, че в този интервал е съдействала интензивно за закононарушенията му. Години наред тя е била една от най-доверените му партньорки.

Нейната отбрана и членове на фамилията неведнъж се оплакваха от изискванията в пандиза. Отхвърлени бяха няколко претенции за стартиране под гаранция. Гилейн е щерка на починалия магнат Робърт Максуел.

Адвокатите ѝ настояват, че спомените на някои очевидци са манипулирани, а обвиняванията против подсъдимата засягат действия на Епстийн. Процесът ще продължи шест седмици.
Гилейн Максуел - сътрудничката на Епстийн, най-сетне е в ареста
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР