В Ню Йорк се проведе най-грандиозното модно събитие на годината

...
В Ню Йорк се проведе най-грандиозното модно събитие на годината
Коментари Харесай

Мета Гала в Ню Йорк е посветено на „Карл Лагерфелд: линия на красотата“

В Ню Йорк се организира най-грандиозното фешън събитие на годината – балът Мет Гала. Десетки от най-популярните персони на шоубизнеса минаха по аления килим като тоалетите им тази година бяха съобразени с тематиката „ Карл Лагерфелд: Линия на хубостта “.

През първия понеделник на май по традиция феновете на модата насочват погледи към Голямата Ябълка. В музея „ Метрополитън “ основната редакторка на списание „ Воуг “ – Ана Уинтур, събира елита на шоубизнеса като всякога балът „ Мет Гала “ е тематичен.

Тази година тематиката беше „ Карл Лагерфелд: Линия на хубостта “. Редица звезди бяха избрали емблематични тоалети, с които да отдадат респект на гениалния креативен шеф на „ Шанел “.

 
Той в действителност го заслужава. Не единствено поради гения и щедростта му. Познавам хора в Шанел от съвсем 30 години. Знам, че всички го обичат безпределно, освен тези по върховете на компанията – всички! Те се усещаха ценени.
Пенелопе Крус, актриса

Не липсваха и ексцентрични решения за тоалет в памет на дизайнера.

" Определено имаше някои изненади. Събитието тече, всички са дружно, забавляват се и внезапно се появява някой в костюм на котка – приказвам за Джаред Лето. Буквално жанр „ Карл Лагерфелд “, който обожаваше своята котка “, сподели Лей Нордстром, фешън редактор.

До средата на юли в музея „ Метрополитън “ ще бъде сложена галерия, отдадена на Лагерфелд. Експозицията ще показа креативния път на дизайнера - от ранните му години като помощник на Пиер Балмен до върха на фешън къща „ Шанел “. Балът „ Мет Гала “ се организира за да бъдат събрани средства за Института за костюми в Ню Йорк. Билет за събитието коства над 30 хиляди $, освен това се позволяват единствено авансово утвърдени посетители.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР