Българският артист - ди джей и продуцент Diass, записа епизод

...
Българският артист - ди джей и продуцент Diass, записа епизод
Коментари Харесай

Култовият DJ Diass „SACRED SECRET” - Epizode 3 на крепостта Баба Вида

Българският актьор - ди джей и продуцент Diass, записа епизод 3 на своята музикално-културна идея за събития " SACRED SECRET ” на именитата цитадела Баба Вида в град Видин.
Снимка: „ ДИ ДЖЕЙ ЮНИВЪРС ” ЕООД
Община Видин и " Ивент Мастърс ” поддържаха концепцията за реализирането на плана и са главен сътрудник на музикалния лейбъл " DJ UNIVERSE " за реализирането на продукцията.

" SACRED SECRET ” е музикално-културна идея за събития за разпространение на България и нейните единствени по рода си естествени местности и културно-исторически монументи.
 Diass снима „ SACRED SECRET ” - Epizode 3 на „ Баба Вида ” Снимка: „ ДИ ДЖЕЙ ЮНИВЪРС ” ЕООД
Музикалното събитие мина под формата на диджей-сет онлайн на известния български DJ и продуцент Diass, като стиловата устременост бе мелодична електронна музика с преобладаващи етно претекстове и вокали.

Изпълнението бе записано с 4 професионални камери от разнообразни гледни точки - 1 камера в придвижване и 1 дрон, който снима протичащото се от небе и прихвана в мащаб величествеността на Баба Вида. Времетраенето на видеопродукцията е към 70 минути. След обработка и разбъркване на сета, видеоклипът ще се употребява за промотиране както на значимата историческа локация на град Видин, по този начин и на творчеството на Diass. Готовият видео сет ще се разпространява в интернет пространството на страниците на Община Видин и Diass.
Снимка: „ ДИ ДЖЕЙ ЮНИВЪРС ” ЕООД
" Като хора, които обичат и ценят своята страна, носят в сърцето си историята ни и желаят да разпространяват всичко красиво и българско, желаеме сърдечно да благодарим на нашите сътрудници - Община Видин в лицето на кмета доктор Цветан Ценков, на Регионален Исторически Музей Видин, както и на всички от екипа, осъществил трети епизод на " Sacred Secret ” - Крепост " Баба Вида ” в град Видин ”, изрекоха своята признателност DJ Diass и Теди Джорджо.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР