В някои случаи смяната на прическата води до забележителна трансформация. Много

...
В някои случаи смяната на прическата води до забележителна трансформация.
Много
Коментари Харесай

Хубавец се подстригал за сефте от 3 години. Дамите са възхитени от новия му вид (видео)

В някои случаи промяната на прическата води до забележителна промяна.

Много хора идват в салон за хубост, тъй като нормалната им визия към този момент им е скучна или демоде. Но някои могат да си разрешат да не посещават фризьорите с години и в това време да наподобяват зашеметяващо.

Този мъж на външен тип наподобява на модел. А със своята трансформаци съществено развълнувал сърцата на хиляди дами: мнозина не могли да решат коя от прическите е по-подходяща за младия хубав мъж – и в двата случая наподобява много неустрашим.

Собственикът на салона за хубост Kochi сподея с потребителите процеса на работа върху луксозната коса на клиента във видеоклип. Мачото на стола не бил подстригвал косата си в продължение на 3 години.

Стилистът без страдание лишил клиента от вълнообразната му грива и показал резултата от прическата. Много дами, гледайки основния воин на видеото, не могли да сдържат страстите си.

„ Сърцето ми е разрушено. Какъв хубав мъж! “, „ В ступор съм. Дори не е ясно с коя прическа е по-добър ”, „ Спокойно може да бъде модел ”, „ Случаят, когато не е ясно кое е по-добро. Дали преди и след “, пишат потребителите на YouTube канала на Кочи.

А на вас коя от двете визии ви подхожда повече?

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР