В нумерологията всяка една цифра от 1 до 9 притежава

...
В нумерологията всяка една цифра от 1 до 9 притежава
Коментари Харесай

Мъжете с тези имена остават верни на любимата си цял живот

В нумерологията всяка една цифра от 1 до 9 има избрани характерности. Хората, занимаващи се с тези неща, имат вяра, че както датата на раждане, по този начин и името могат да разкрият доста за личността. Така ли е? Проверете сами…

Според специалистите, които се занимават с тази просвета, името значително дефинира характера и качествата на индивида. Специалистите считат още, че имената имат специфична сила и ни вършат склонни към избрани дейности.

Споделяме с вас 5 мъжки имена, чиито притежатели се отличават със специфична лоялност към обичаната си.

Владимир



Мъжът, който е кръстен с това благозвучно старославянско име, може да се похвали с изключителни лидерски качества. Той е кадърен да внесе мир и естетика на всички места, където царува безпорядък и недоразумение. Носителите на това име демонстрират самостоятелност при вземането на решения още от детството.

В съкровен проект тези мъже ценят комфорта и стабилността. Те са всеотдайни и грижовни към половинката си и в никакъв случай няма да позволен нещо незначимо или пък мимолетна уязвимост да унищожи мощната обич. Честността в любовта е главната линия на Владимир. Дамите, чиито сътрудници са притежатели на това име, постоянно би трябвало да хвалят подобен мъж. Милите им думи мигновено ще го „ разтопят “ и той ще бъде подготвен на всичко за обичаната си.

Борис



Ред и акуратност – това са прелестните достолепия, с които се слави притежателят на името "Борис ". За този човек половинката му се трансформира в център на целия му свят, считат експертите.

Мъжете с това име постоянно са брилянтни комуникатори: те съвършено откриват контакт с всеки човек, радват се и на мощна благосклонност от страна на дамите. В същото време са всеотдайни и правилни на своята обичана. Владимир знае по какъв начин да бъде другар с дамите, само че в никакъв случай няма да разреши нищо повече, в случай че е привързан. Лъжата е нещо, което притежателите на това име не позволяват при никакви условия. Те не лъжат себе си и мъчно простят лъжите на обичания човек.

Георги



Мъжете с името Георги са доста очарователни и привлекателни, макар че имат много сложен темперамент. В връзките с подобен човек могат да зародят компликации, само че това не допуска доста кавги и кавги.

Въпреки това дамите, които са избрали приятел с това име, би трябвало да знаят, че Георги в множеството случаи е сложен за увещание. Упоритостта е една от главните му черти. Ето за какво те се женят един път вечно и остават правилни на обичаната си цялостен живот. Най-често сантименталната връзка с Георги дава обещание да бъде доста откровена и мощна.

Константин



В множеството случаи мъжете с това име имат доста нежна и уязвима душа, която е усърдно скрита зад наперения им външен тип. И тази наклонност надалеч не зависи от възрастта на притежателя на това красиво име, което се превежда от латински като „ непрекъснат “.

Константин дава всичко от себе си на обичаната си. Такива мъже постоянно ще се вслушват в мнението на половинката си и ще се преценяват с нейните потребности. Те са същински джентълмени. Такова цялостно потапяне в една връзка може да донесе доста отчаяние и болежка на притежателите на името Константин, тъй като са доста доверчиви. Избраницата на подобен мъж ще има необикновен шанс: нейният обичан постоянно ще пази главната си полезност – фамилията, по всевъзможен вероятен метод и няма да разреши нищо да скапе мощния съюз.

Антон



Собствениците на това име носят доста наслада на родителите си още от детството си. Като малко те са много тихи, послушни и стават прилежни възпитаници. Мъжете с името Антон ще донесат доста благополучие и на бъдещото си семейство.

Техните спътници обаче първо ще би трябвало малко до почакат и да проявят самообладание. Антоновците не бързат да се женят или да влизат в сериозна връзка. Предпочитат първо да се уверят в достоверността и взаимността на възприятията. Обвърже ли се един път откровено и с цялата си обич, подобен мъж ще бъде постоянно до своята обичана, обичайки я безусловно и с цялото си сърце през целия си живот.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР