В новия сезон на Ергенът става все по-любопитно откъм реакции,

...
В новия сезон на Ергенът става все по-любопитно откъм реакции,
Коментари Харесай

Евгени от Ергенът се подигра жестоко с предшественика си Виктор

В новия сезон на " Ергенът " става все по-любопитно откъм реакции, само че освен от страна на девойките, които не стопират да удивяват с прищявки и причудливо държание на моменти, само че и на самия най-желан тв ерген.

В епизода в четвъртък на сантименталното риалити, предавано в ефира на bTV, Евгени Генчев направи нещо, което дълго ще се разяснява в общественото пространство. Никой не е очаквал тъкмо от него да засегне предшественика си Виктор Стоянов. Но това е към този момент факт!

Евгени не пропусна опцията да показва превъзходството си във всяко едно отношение пред " сътрудника " си в първи сезон, което не остана неусетно от феновете на риалити формата.

Зрителите видяха по какъв начин пианистът се подигра с фитнес фанатика. Когато девойките му споделиха ласкави неща, той намерения леко и отвърна с усмивка " Много благо ", след което бурно се засмя дружно с дамите към себе си. Това сподели, че Евгени се има за доста по-напред във всяко едно отношение по отношение на Виктор, въпреки да не го посочва непосредствено.

Тази негова имитация напълно не бе инцидентна, защото в предишния сезон на риалитито точно Виктор постоянно я използваше. Казваше " Много благо " и в един миг това стана даже негова запазена марка. Ето, че в този момент музикантът напряко му се присмива, употребявайки фразата му, написа " Блиц ".

За разлика от Евгени обаче, Виктор пускаше повече смешки на девойките, което го прави сигурно и по-забавен в техните очи. Дали и Евгени няма да направи внезапна смяна в държанието си, следва да разберем
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР