В новия епизод на Гласът на България треньорите ще запознаят

...
В новия епизод на Гласът на България треньорите ще запознаят
Коментари Харесай

Група МОЛЕЦ се включват като гост-треньори в „Гласът на България“

В новия епизод на " Гласът на България " треньорите ще срещнат тимовете си с помощник-треньорите, които са избрали да ги поддържат. DARA ще се довери на супер нашумялата група МОЛЕЦ. Мария Илиева ще заложи на Любо Киров, който след два сезона на треньорския стол ще се завърне в шоуто с голямо неспокойствие. Миро ще предложения в своя поддръжка " певицата на народа " Ивана, а Иван Лечев ще гласоподава доверие на чаровната Михаела Филева, която с необятна усмивка ще показа опита си с музикалните гении от тима на Мастъра.

Всеки от тези невероятни актьори ще се включи в поддръжка на тимовете в този толкоз значим стадий - с голямо наслаждение и отговорност, подготвен да показа " тайните на триумфа " с младите участници в десетия сезон.

Тази събота стартират първите вокални дуели в " Гласът на България ", изпълнени със мощни страсти, завладяващи осъществявания, непредвидени обрати и едно чисто ново предписание, което влиза особено по случай 10-ия сезон на предаването - правилото на " спасението ".

То ще даде опция на треньорите за първи път да " спасят " и двамата си участници в една от борбите. По този метод и двамата ще могат да продължат напред към идващия стадий на нокаутите.

Миро и Ивана
Снимка: bTV
Треньорите ще би трябвало да са доста деликатни, тъй като имат право единствено един път да играят " карта избавление " за целия стадий на вокалните дуели и ще би трябвало добре да преценяват тъкмо в кой миг да се възползват от новото предписание.

В първите вокални дуели за сезона феновете ще се насладят на изумителни, спиращи дъха осъществявания, а треньорите нееднократно ще бъдат сложени пред сложния избор дали да се възползват от правото си на " избавление ", или да се разделят с един от надарените си артисти. По време на този толкоз прочувствен и под напрежение стадий, с изключение на новото предписание, ще продължи да е в действие и това на " нон стоп кражбите ", което разрешава на треньорите да " откраднат " за своя тим отпадналия участник от вокалната борба на конкурентен тим. " Откраднатият " ще получи неповторим късмет да продължи в шоуто и ще заеме избраното му място в бекстейдж, само че при всяка идната кражба шансът за оставане в шоуто ще сменя своя собственик. Всеки нов " откраднат " от един треньор ще заема мястото на предходния, който пък ще би трябвало да напусне шоуто вечно.

Михаела Филева и Иван Лечев
Снимка: bTV
В събота вечер страстите в залата ще " скочат до небето ", а всички пред екраните ще станат очевидци на невиждани концертни осъществявания, огнени борби и изключителни дуети на международно равнище. Мария Илиева, DARA, Миро и Иван Лечев ще се впуснат в луда конкуренция и ще опитат да " откраднат " най-атрактивните отпаднали от борбите участници, а дали още в първите вокални дуели ще има " избавени ".

Всички пред екраните ще видят по какъв начин Миро, с единствената цел да покаже цялостния диапазон и гласови благоприятни условия на участниците от своя тим, ще избра в последния миг на подготовките да смени песента им, а дали този ход ще се окаже печеливш, ще стане ясно напълно скоро. След наелектризираща рок борба сред участниците от тима на Иван Лечев, самият той няма да сдържи страстите си - ще грабне китарата и ще скочи на сцената до тях, с цел да вдигнат дружно на крайници цялата зала.

Любо Киров и Мария Илиева
Снимка: bTV
В първите вокални дуели в събота един против различен ще се изправят 16 надарени артисти, разпределени в 8 двойки.

Десетият сезон на " Гласът на България " навлиза в един от най-вълнуващите си стадии, цялостен с усмивки, наслада, сълзи и непредвидени изненади. Конкуренцията сред треньори и участници ще става все по-голяма, а борбите ще са огнени и изпепеляващи и дават обещание същинско наслаждение за фенове, треньори и всички пред екраните.

Гледайте " Гласът на България " по изключение в събота от 20:00 ч. по bTV, а всички вести за предаването следете на glasat.btv.bg!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР