В новия епизод на Гласът на България млад алжирец, дошъл

...
В новия епизод на Гласът на България млад алжирец, дошъл
Коментари Харесай

Учителка с 30-годишен стаж се пробва в Гласът на България

В новия епизод на " Гласът на България " млад алжирец, пристигнал сякаш на посетители в България, ще впечатли от сцената с осъществяване на известна българска национална ария в ексцентричен и непредвиден вид. Той ще се окаже добре квалифициран за шоуто, като с изключение на с ария, ще впечатли треньорите и с цяла тава вкусна българска баница, направена персонално от него.

Изненадата ще е изключително приятна за поизгладнелите треньори, а те, както и феновете пред екрана, няма да скучаят и за момент в този епизод.

Ударно осъществяване на " Sad But True " на Металика пък ще накара Галена да се обърне и да изненада с това самия участник. Наред с това, Галена ще се впечатли и от хубаво изпята сръбска ария, за която тя чудесно знае, че се изисква в действителност огромен мурафет. Двама братя пък ще заинтригуват с решението си да излязат на сцената по настрана и да бъдат конкуренция един на различен, а дали това ще бъде печеливш ход за тях - ще стане ясно в неделя вечерта.
свързани новини12635на 06.10.2021
Начална учителка с над 30 години стаж ще " кацне " на огромната сцена на " Гласът на България ", носена на " крилете на любовта ". Записана от мъжа си без нейно познание, тя ще извърши фантазията му да я види на нея и ще допре с невероятната си сила и огромна обич всички присъстващи.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР