В новия брой на подкаста на Sportal.bg на водещия Филип

...
В новия брой на подкаста на Sportal.bg на водещия Филип
Коментари Харесай

Sportal.bg подкаст - Вечното дерби, гост: Анатоли Нанков

В новия брой на подкаста на Sportal.bg на водещия Филип Друмчев гостува някогашният капитан на ЦСКА Анатоли Нанков. В серия от излъчвания подкастът връща лентата към знакови мачове сред армейците и Левски.

В този епизод тематиката е дербито от 28 май 1997 година Тогава " алените " и " сините " се изправят във финала за Купата на България, извоюван от Нанков и сътрудниците му с 3:1. Във вратата на Димитър Иванков се разписват Стефан Лулчев, Петър Жабов и Милен Петков, а за Левски е прецизен Станимир Господинов. 
6  Анатоли Нанков в Sportal.bg - Подкаст
Нанков се върна обратно в спомените си, като описа и за идването си в ЦСКА през 1990 година, когато отпред на армейците е Димитър Пенев, а по време на подготовката във Франция в тима е и Красимир Балъков. Толята се върна, несъмнено, към финала с Левски от 1997 година и приказва за огромния тим на ЦСКА, воден от Георги Василев. Бившият капитан на " алените " си напомни по какъв начин той и сътрудниците му честват трофея в ресторанта на Ангел Рангелов в квартал " Дружба " и по какъв начин през лятото на 1997-а е бил пред трансфер във Волфсбург, само че Илия Павлов го стопира, с цел да го продаде малко по-късно на Локомотив (София). Нанков приказва и за Мондиал`98, както и за дуела Стяуа - ЦСКА (3:3) в Букурещ. 

Пълен запис на Вечното дерби от 28 май 1997 година с достоверния коментар на Борис Касабов може да намерите в YouTube канала на Sportal.bg .
 " Sportal.bg подкаст - Вечното дерби ", посетител: Емил Спасов  " Sportal.bg подкаст - Вечното дерби ", посетител: Пламен Марков  " Sportal.bg подкаст - Вечното дерби ", посетител: Петър Витанов
Последвайте ни в обществените мрежи на Sportal.bg във Фейсбук, Instagram, TikTok, YouTube и в подкаст каналите ни Soundcloud, Spotify, Apple Podcasts, Гугъл Podcasts.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР