В новата игра клиентите могат да спечелят любими продукти за

...
В новата игра клиентите могат да спечелят любими продукти за
Коментари Харесай

Lidl Plus продължава да носи още плюсове за потребителите с Купон+

В новата игра клиентите могат да завоюват обичани артикули за 1 стотинка и 5% отстъпка от идната си сметка, без значение какво пазарят
Lidl Plus продължава да изненадва потребителите с още благоприятни условия да пестят до момента в който печелят и да се забавляват. От 8 ноември до 5 декември всеки, който употребява Lidl Plus, може да се включи в новата игра Купон+ и да натрупа суми при всяка покупка, без значение какво пазари. Така могат да се завоюват обичани артикули единствено за 1 ст. и отстъпка от 5% върху цената на идната покупка.

Играта включва четири равнища, всяко от които носи награди по желание единствено против една стотинка за закупилите артикули от всички категории, без значение дали клиентите пазарят хранителни или нехранителни артикули. Необходимо е единствено потребителите да сканират Lidl Plus картата си при заплащане на касата.

Първото равнище е при постигане на сумата от 60 лева То дава опция на потребителите да получат против 1 ст. по желание един артикул - геврек със сусамова поръска, ябълков или портокалов сок Solevita.

При постигане второ равнище или на покупки за общо 100 лева, потребителите получават Купон + премия на стойност 1 ст. и могат да избират сред три усета чипс и обичания на дребни и огромни Kinder Bueno.

Третото равнище е при насъбрана сума общо 160 лева и носи артикул по желание за 1 стотинка – печени солени бадеми Alesto или гофрети Sondey.

Играта завършва с четвърто равнище и постигане на сумата от 260 лева, с което клиентите получават  Купон+ за 5% отстъпка от идната си покупка. Ако сумата от пазара на потребителя е над 100 лева, отстъпката се начислява върху 100 лева

Повече информация за Купон+ и цялостните условия, може да се открият на:
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР