В новата документална поредица на Netflix, посветена на Меган и

...
В новата документална поредица на Netflix, посветена на Меган и
Коментари Харесай

Хари дошъл потен и притеснен на първата среща с Меган

В новата документална поредност на Netflix, отдадена на Меган и Хари, двамата споделят по какъв начин са се срещнали. Това се случило в Инстаграм. 

" Преглеждах новините и видях фотография на Меган с отдалечен прочут, на която си бяха създали Snapchat ", разкри Хари в първия епизод от сериала, озаглавен " Хари и Меган ", чиято премиерата беше в четвъртък.
-->
След това Хари разкри, че Меган си била поставила кучешко лице върху своето на фотографията.  " Помислих си " Кой е това?! ", споделя Хари.

Меган добави, че неназованият другар по-късно й е споделил, че " Принц Хаз " е питал за нея и е предложил да се срещнат. " Попитах кой е той ", споделя Меган и споделя, че е поискала да прегледа профила му. 

Тя се очаровала от фотосите, които разгласил, споделя, че за нея това е барометър, а те разкривали хубави места в Африка. И по този начин си разменили телефоните. По това време Меган правела проекти да направи обиколка из Европа, сама.  

На първата среща Хари просрочен, тъй като попаднал в запушване и бил доста обезпокоен. Тя естествено се чудела какво става и мислела, че от " тези видове с огромно его и няма да взе участие в това ". " Бях се паникьосал, потях се ", разправя Хари. Накрая като го видял потен и обезпокоен, тя схванала, че не не майтапи и това ѝ се сторило очарователно. 

Хари и Меган описаха по какъв начин са избягали дружно в Ботсвана през 2016 година, откакто са се срещали единствено два пъти преди този момент. Живели в палатка 5 дни. После се качили на транспортен съд и обиколили Ботсвана, която е скъпа за Хари, защото дълги години работи по опазването на природата там.

" Беше ми значимо да споделя това странствуване с Мег. Неусетно се хванахме за ръце, целунахме се и това изглеждаше изцяло обикновено и естествено ", спомня си Хари. 

" И двамата можехме да бъдем изцяло себе си ", добавя Меган за живота в " храстите ".

" Нямаше мобилни телефони, нямаше огледало. За благополучие, в действителност се харесахме ", твърди тя. 

След пътуването си до Африка Меган и Хари продължиха романса си в Лондон и Торонто, като Хари следваше прецизното двуседмично предписание на новата си другарка, че би трябвало да се виждат най-малко един път на всеки 14 дни.

" Първите няколко месеца никой не знаеше. Беше доста по-разумно тя да пристигна при мен в двореца в Кенсингтън. След това можехме да скочим в колата и да се отправим към Уиндзор и да се разходим из Фрогмор и да създадем всички тези неща дружно, с цел да можем да се опознаем, без папараците да са по петите ни ", каза той.

За годежа Хари споделя, че първо е трябвало да изиска позволение от баба си, а след това е подготвил терен за сантиментална вечеря. Не знаел какво ще отговори Меган на предлагането му за брак, само че се майтапи, че тя довела кучето си Гай, бийгъл, който осиновила през 2015 година и " имал него за пленник ". Отворил шампанско, което изненадало Меган и тя му подхвърлила: " Ама ти не пиеш, какъв е мотивът? ", до момента в който мажела пилето с масло за вечерята. После я завел в северната градина, където греели 15 електрически свещи, паднал на колене с пръстена, а тя споделила: " Да ".

" Тя пожертва всичко, свободата, която имаше, с цел да се причисли към мен в моя свят ", сподели Хари.

" Скоро по-късно в последна сметка и аз пожертвах всичко, с цел да се причисля към нея в нейния свят ", продължи той по отношение на решението им от януари 2020 година да се отдръпват от кралските отговорности и да стартират нов живот в Монтесито. 

Източник: Дир.бг

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР