В Нов български университет се проведе десетото юбилейно издание на

...
В Нов български университет се проведе десетото юбилейно издание на
Коментари Харесай

Уроците на "Рекламна академия": Как се изгражда връзка между образованието и бизнеса?


В Нов български университет се организира десетото юбилейно издание на студентското съревнование. То бе под мотото " Практиката е най-хубавият преподавател ".

Събитието се организира от 13 до 17 февруари и е тристранен план на университета, Българската асоциация на рекламодателите и Българската асоциация на информационните организации.

" Рекламна академия " е новаторски формат, фокусиран върху тясната връзка сред висшето обучение и бизнеса.

С награждаване на пет студентски тима приключи 10-ото юбилейно издание на " Рекламна академия " 2023.

По време на Академията студентите осъществиха планове от региона на рекламната връзка. Ментори на младите гении са потвърдени специалисти представители на компании-рекламодатели и на информационни организации в България.

" Това е малко по-особено съревнование, защото в него всеки печели. Има тим преди всичко, само че всеки един студент си потегля с нещо ново, което е научил ", сподели заместник-ректорът по образователната активност в Нов български университет доцент доктор Кристиян Постаджиян.



" Да станеш добър рекламист е извънредно мъчно. Изисква се много време и опит ", сподели студентът в бакалавърска стратегия " Реклама " Ива Дянкова, която е част от печелившия тим в бранш " Лекарства без рецепта ".

bTV Media Group и bTV Radio Group са медиен сътрудник на самодейността.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР