В неотдавнашно интервю за подкаста Bitcoin Suisse макроикономистът Алекс Крюгер

...
В неотдавнашно интервю за подкаста Bitcoin Suisse макроикономистът Алекс Крюгер
Коментари Харесай

Етериум не се представя, както очакват инвеститорите – но това може да се промени

В неотдавнашно изявление за подкаста Bitcoin Suisse макроикономистът Алекс Крюгер показа прозрения за настоящото показване на Етериум и евентуалната му бъдеща траектория.

Крюгер характеризира Етериум като “бавния кон ” на пазара на цифрови активи сега, като приписва този статут на забележителния му размер и одобрената му позиция в промишлеността. Въпреки това той допуска, че Етериум може да претърпи поврат, в случай че се насочи вниманието към спот Етериум ETF.

Крюгер акцентира, че въпреки доста вложители към този момент да имат ETH, придвижването му може да бъде относително постепенно, изключително спрямо други активи. Той акцентира смисъла на ETF, като признава несигурния му темперамент, само че акцентира капацитета му да катализира динамичността на Етериум.

Правейки паралели с сполучливия случай с ETF за Биткойн , Крюгер признава оптимизма, обвързван с опцията за Етериум ETF, макар че показва песимизъм във връзка с реализацията му при настоящето управление на Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища на Съединени американски щати (SEC), изключително с Гари Генслер отпред.

Крюгер спекулира, че евентуална смяна в управлението, като да вземем за пример успеха на Доналд Тръмп на президентските избори през 2024 година, може да проправи пътя за Етериум ETF и други крипто фондове, като накара Генслер да се отдръпна от поста си в SEC.

Разсъждавайки върху неотдавнашното утвърждение на ETF за спот пазара на Биткойн от SEC, Крюгер допуска, че това решение може да повлияе позитивно върху вероятността за утвърждение на спот Етериум ETF в близко бъдеще.

Предвиждайки евентуален скок в представянето на Етериум по отношение на Биткойн, Крюгер предвижда, че пазарната динамичност евентуално ще благоприятства утвърждението на ETH ETF, което ще докара до забележителен растеж в представянето му през идващите месеци.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР