В неотдавнашен разговор с Bloomberg Майкъл Сейлър, бившият главен изпълнителен

...
В неотдавнашен разговор с Bloomberg Майкъл Сейлър, бившият главен изпълнителен
Коментари Харесай

Майкъл Сейлър разкри дали има намерения да продава Биткойн

В скорошен диалог с Bloomberg Майкъл Сейлър, някогашният основен изпълнителен шеф на MicroStrategy, удостовери твърдата си отдаденост на Биткойн (BTC), като изрази желанието си да продължи да придобива криптовалутата за неопределен срок.

Тъй като понастоящем компанията му има малко под 200,000 BTC, задължението на Сейлър наподобява съдбоносен. Това удостоверение идва на фона на възходящата известност на Биткойн ETF, които дружно са натрупали над 700,000 BTC , отбелязвайки забележителна смяна в пазарния пейзаж на криптовалутата.

Според Сейлър въвеждането на спот Биткойн ETF е било трансформиращо развиване за пазара на криптовалути . Тези финансови принадлежности са послужили като основни канали за институционален капитал, улеснявайки забележителния приток на вложения от обичайните финансови браншове към цифровата стопанска система.

Търсенето на тези нови ETF-и непрекъснато преминаваше дневното предложение от страна на миньорите на Биткойн, като от време на време го надхвърляше с цели осем до 10 пъти. Тази динамичност подтиква това, което Сейлър разказва като “ “, подтикващ цифровата еволюция на капитала.

Въпреки капацитета за забележителна облага на хартия – активите на MicroStrategy сега се правят оценка на към $10 милиарда, което отразява почти 70% възвръщаемост – Сейлър не счита да продава.

Неговата аргументация се дължи на убеждението, че Биткойн е водещият клас активи, който се отличава от обичайните вложения като злато, показателя S&P и недвижимите парцели. Сайлър твърди, че техническото предимство на BTC го слага в ролята на извънредно средство за предпазване на стойност, способно да притегли капитал от други класове активи.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР