В неопределен творчески отпуск излиза Биляна Гавазова. Тя напуска ефира

...
В неопределен творчески отпуск излиза Биляна Гавазова. Тя напуска ефира
Коментари Харесай

Биляна Гавазова за първи път коментира напускането си от БТВ

В неустановен креативен отпуск излиза Биляна Гавазова. Тя напуща ефира на бТВ, за да мисли за бъдещи планове, предава 24 часа.

Гавазова отсъстваше повече от три седмици от екрана, преди малкия екран да разгласи решението й. Причината е, че изначало излиза в отпуск, а по-късно първо детето й, а след това и тя се разболяват от Ковид. Според чиновници в Би Ти Ви заболяването е съвпаднала и с решението ѝ да напусне.

„ Гордея се с това, което постигнахме с всички сътрудници и че бях част от най-силния новинарски екип в ефира. Благодарна съм за насъбрания опит, уроците, другарствата и триумфите. Сега е време за креативна отмора и да помисля за бъдещи планове “, споделя Гавазова, която от 11 години е в Би Ти Ви.

" Не е елементарно да се разделим с толкоз умел и ухилен сътрудник, само че почитаме решението й и й пожелаваме шанс и триумф в бъдещите инициативи! ”, споделя Антон Хекимян, който е началник на новините, настоящите излъчвания и спорта в " Би Ти Ви Медия груп ".

Гавазова стартира да води утринния блок точно с него през 2014 година След отпуск по майчинство тя се връща през 2016 година със своя графа - " Чети етикета ". Малко по-късно стартира да показва утринните и обедните вести по Би Ти Ви. Точно преди година - на 1 март 2021-а, още веднъж става водеща на " Тази заран " дружно със Златимир Йочев. Дотогава единствено Хекимян е лице на утринния блок, само че поради новата си висока позиция той изоставя живото предаване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР