В необичаен ход за него, Фил Спенсър отправи директна критика

...
В необичаен ход за него, Фил Спенсър отправи директна критика
Коментари Харесай

Фил Спенсър критикува Sony

В необикновен ход за него, Фил Спенсър насочи директна рецензия към Sony и тяхната тактика във връзка с преноса на техни заглавия към платформата на персоналните компютри, предава PlayStation Lifestyle. Шефът на Xbox не харесва по какъв начин Sony придвижват от конзоли към игри своите години години след премиерата им за PlayStation, карайки ги да заплащат два пъти за тях.

„В сегашния миг ние се явяваме единствената платформа, която доставя видеоигри за конзоли, PC и облака по едно и също време. Други придвижват конзолните игри към лични компютри години по-късно, като по този метод карат хората освен да закупуват хардуер авансово, само че и по-късно ги таксуват повторно да играят на PC. И несъмнено всички наши игри са налични в абонаментната ни услуга от ден първи с включена цялостна кросплатформена поддръжка“, написа Спенсър. В останалата част от изказването си, той напомня актуалните триумфи на Xbox Game Studios, изтъквайки също по този начин обстоятелството, че студиото е измежду най-големите външни издатели в Steam. В средносрочен проект, Спенсър чака възхода на компанията в гейм пространството да продължи да пораства и през идната година с фокус развиване на Game Pass и появяването на нови игри от Bethesda.

Що се отнася до коментара му за Sony, той сигурно провокира удовлетворение измежду PC геймърите, които не могат да играят не една и две настоящи игри през днешния ден. В същото време, PlayStation сподели предпочитание в последните години нещата да се трансформират, само че надали скоро ще забележим игра на PlayStation да дебютира по едно и също време за PC и конзолата им.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР