В неделя ще получите ясен отговор ще подкрепи или не

...
В неделя ще получите ясен отговор ще подкрепи или не
Коментари Харесай

Корнелия Нинова премиер? Ето истината

В неделя ще получите явен отговор ще поддържа или не Българска социалистическа партия " ИТН " за нов кабинет, сподели след диалозите в президентството Корнелия Нинова.

Тогава ще заседава Националния съвет на " столетницата ". На диалозите с партията на Трифонов Българска социалистическа партия ще постави на масата своите съответни цели и визии за политики, като ще се опита да откри компромис с първата политическа мощ

" Ще има неща, които ще предложим, и неща от които няма да отстъпим ", безапелационна бе Нинова без обаче да влиза в конкретика какви ще са алените линии.

Нинова още веднъж ясно съобщи, че Българска социалистическа партия, в случай че третият мандат им бъде връчен, ще предложат държавно управление. Освен това - в състава на кабинета щели да влязат и фигури от служебния подобен - към този момент обаче кои ще бъдат непокътнати в загадка.

Едно е несъмнено - самата Нинова няма да се кандидатира за министър председател, отговори тя на въпрос на News.bg. " Смятам, че в тази обстановка никой от политическите водачи не би трябвало да упорства неговата фигура да е премиерската. Това би взривило всевъзможен разговор ", сподели ръководителят на Българска социалистическа партия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР