В неделя, 26-ти септември, предстои едно от най-чаканите футболни дербита

...
В неделя, 26-ти септември, предстои едно от най-чаканите футболни дербита
Коментари Харесай

Прогнозата на Сезам за вечното дерби ЦСКА-Левски |

В неделя, 26-ти септември, следва едно от най-чаканите футболни дербита у нас - ЦСКА посреща Левски. Феновете на залозите чакат дуела с въодушевление за облаги и към този момент се приготвят със статистика и прогнози. Ето какво предвижда екипът на, които ще се пробват да познаят резултата от срещата.

ЦСКА – Левски

Независимо от формата и положението на двата столични отбора, мачовете сред тях са мъчно предвидими и въпреки, че в последните години ЦСКА имат превес в това дерби, в събота може да чакаме всичко. До момента за състезание двата отбора са играли 154 мача, като домакините от ЦСКА имат 56 победи, а гостите от Левски 55. Головата разлика е 216-206, още веднъж преимущество за алените. Моментното положение на двата отбора е много друго. Докато домакините са без загуба в шампионата досега и се показват добре и на европейска сцена, гостите се мъчат да стабилизират отбора след тежки месеци на проблеми от финансово и спортно техническо естество. За феновете на залози този дуел е идеална опция да се възползват от sesame бонус кода и да разиграят бонуса си. ЦСКА победи с 4-2 в последния си дуел отбора на Ботев Враца, а преди този момент на европейска сцена загуби от отбора на Рома с 1-5. Въпреки разгромния резултат отбора игра добре против класния си противник воден от Мауриньо. Четири дни след срещата с Левски им следва нов дуел от европейските шампионати, само че надали тъкмо против безконечният противник ще забележим икономисване на сили. Със сигруност доста фенове на залозите ще предпочетат да заложат на по-добрият по индикатори и форма все още .

Левски от своя страна също евентуално ще има почитатели измежду играчите, които ще решат да заложат средства и да разиграят sesame
бонуси залагайки на сините. Отборът от Герена имаше съществени проблеми последните месеци, само че сякаш те стартират да се почистват и се вижда светлина в тунела. Последните два мача сините са водени от Мъри Стоилов, което дава доста вяра на почитателите, а и играта показана в срещите е в действителност много по-добра от предните мачове. В последният си дуел Левски не може да означи на ЦСКА1948 и двата отбора поделиха точка с нулево тъждество. Инициативата в дуела беше за сините, само че те по този начин и не съумяха да отбележат гол.

Сблъсъкът на треньорите Стойчо Младенов и Мъри Стоилов се чака с интерес. Трудно е да се познае кой ще завоюва тактически. Прогнозата, която ми се коства най-вероятна да излезе е да се потърси линията над 2,5 гола. Левски си имат към момента проблеми откъм гърба, а ЦСКА имат положителни реализатори в офанзива. Сините надали ще пропуснат да отбележат във втори следващ мач, тъй че голове чакам да има. Друг, само че много по-рисков, вероятен
залог е Георги Миланов да означи когато и да е. Макар и в не най-хубавата си форма към момента, Миланов е класен състезател и чакам точно той да изненада с удар отдалеко съперника. Ако не сте сигурни на 100% в залога си, може да разиграете единствено сумата от кода за полагащия ви се sesame бонус .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР