В най-романтичния месец от годината жилищен парк Royal Garden приветства

...
В най-романтичния месец от годината жилищен парк Royal Garden приветства
Коментари Харесай

Ден на отворените врати тази събота в Royal Garden със специални предложения 

В най-романтичния месец от годината жилищен парк Royal Garden приветства всички, които търсят своя желан дом. В рамките на специалнен Ден на отворените порти, очакван тази събота, 16 февруари 2019 година, от 11:00 до 15:00 часа, всички влюбени в определеното жилище ще могат да се възползват от преференциални оферти и гъвкави схеми на заплащане. Събитието ще се организира в комерсиалния офис на Royal Garden, ситуиран в непосредствена непосредственост до жилищния парк, сред ул. " Владивосток " и ул. " Митрополит Максим " в Пловдив. На място клиентите ще могат да създадат оглед на свободните за продажба жилища и да се срещнат с всички съставни елементи, свързани с довършителните работи по строителството.

Royal Garden се намира в квартал " Отдих и просвета “, който в последните години се оформи като един от най-предпочитаните региони на Пловдив, с помощта на своята отлична локация, новоизградена инфраструктура, комфортни благоприятни условия за превоз и връзка. Разположен е до Гребната база и до най-големия парк на града, които всекидневно притеглят хиляди пловдивчани. В непосредственост до него са разположени Мол Пловдив, детски градини и учебни заведения, хипермаркети и голям брой заведения за хранене.

Жилищният парк разполага с просторни жилища и комфортни разпределения. Помещенията са с прави форми, оптимално осветени - със светла височина 2,85м,  подходящи за разнородни интериорни решения. Допълнителен плюс за бъдещите притежатели са местата за отдих, зелените площи, детската площадка, подземния паркинг и гаражи. Предлага се и професионално ръководство на собствеността.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР