В навечерието сме на едни от най-светлите и най-чаканите празници.

...
В навечерието сме на едни от най-светлите и най-чаканите празници.
Коментари Харесай

Панагюрище засиява с коледна украса на 1 декември

В навечерието сме на едни от най-светлите и най-чаканите празници. Броени дни остават до Коледа и началото на Новата 2023-та година. Община Панагюрище провежда поредност от събития, с цел да повдигне коледния дух на жителите и гостите на общината, първото от които е  запалването на светлините на  коледна декорация на 1 декември в 17:30 часа.

Да си подарим споделеност, обич, ентусиазъм  и всички заедно, на площад „ 20-ти април “,  да отброим последните секунди до запалването на светлините на Коледната елха.

С музикална стратегия в неповторима коледна атмосфера ще ни пренесат хорът „ Децата на Панагюрище ” и възпитаниците на ЦПЛР-Панагюрище.

С празничния театър „ Бяла магична приказка ” ще посрещнем белобрадия дъртак - Дядо Коледа и ще станем очевидци на необикновено магическо шоу,  чийто водещ ще бъде известният български илюзионист Борислав Борисов, Боби Шоу. Триметров полярен мечок, мразовит човек и баснословен принц са единствено дребна част от  изненадите и атракциите планувани в спектакъла.

Целият месец декември е изпълнен с доста събития, които освен ще допринесат за празничната атмосфера, само че и ще разкрият онази споделеност на положителното, вярата и вярата, носеща вълшебния дух на Коледа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР