Мъж, излежаващ 23 години за участие в банда за женитби

...
Мъж, излежаващ 23 години за участие в банда за женитби
Коментари Харесай

Член на банда за женитби в Ротърхам е осъден за изнасилване на друго дете

Мъж, излежаващ 23 години за присъединяване в тайфа за женитби в Ротърхам, е наказан на 12 години за обезчестяване на друго 13-годишно момиче.

Мохамед Имран Али Ахта призна, че е изнасилил детето, когато се призна за отговорен по две обвинявания и две точки за непочтено нахлуване, единствено дни преди да бъде изправен пред съда. Твърди се, че закононарушенията са осъществени сред 2001 и 2003 година Ахта, на 42 години, към този момент е излежавал присъда, откакто е бил част от тайфа от седем мъже, които са експлоатирали полово уязвими тийнейджърки в Ротеръм.

Днес в Шефилдския кралски съд, арбитър Сара Райт го осъди на 12 години затвор, които да текат по едно и също време с 23-годишната присъда, която към този момент излежава. Съдът разбра, че тя е „ доста уязвимо момиче, живеещо при сложни условия “, което е почнало да изчезва и да стои надалеч от вкъщи.

Съдия Райт сподели, че Ахтар я е набелязал в центъра на Ротърхам, като я е извикал в колата си. Той почнал да череши момичето, давал му алкохол и опиати, с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР